הסבר על בדיקת מיפוי מוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסבר על בדיקת מיפוי מוח
    שבתאי
    01/06/2008

שלום רב,
    אני סובל מאי שיווי משקל וטינטון באוזן . בבירורים נשלחתי בין היתר למיפוי מוח ושם נתגלה
    שמודגמת ירידה פרפוזיה אסימטרית לאונות הטמפורליות - יותר מימין, עם הדגשה בפיסורה הסילביאנית דו צדדית, ופרפוזיה פרונטופריאטלית בלתי הומוגנית. בנוסף ירידת פרפוזיה לתלמוס קדמי מימין. לסיכום: שינויים בפרפוזיה הקורטיקלית כנ"ל, יתכן על רקע וסקולרי.
    אבקשכם להסביר מה זה אומר,קיבל תרופות שעדיין לא לקח אותם והם: triancinolone 0.55 mg' ו gabapentin 300 mg ו clonazepam 0.5 ng אני חושב שהם יזיקו עוד יותר.
    בנוסף רופא המשפחה המליץ במקום התרופות האלה לקחת PENTOXIFYLLINE 400 MG 3 פעמים ביום ו BETAHISTINE 16 MG.שיש בהם פחות תופעות ליוואי.
    השאלה היא אם הדם שלי הוא דליל זה לא יכול להזיק ולגרום למפרצת?
    האם יש בכלל טיפול למחלה הזו כמו טיפול אלטרנטיבי? וגם מה ההשלכות בעתיד מהמחלה הזו .
    אודה לכם מאוד מאוד באם תעזרו לי ותענו על שאלותי.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסבר על בדיקת מיפוי מוח

הוספת תגובה

• מיפוי מוח

ד''ר איתן אוריאל
    03/06/2008

הבדיקה מעריכה את זרימת הדם לאיזורים שונים במוח. לא ברור לי מדוע הינך חושש שדמך דליל. התלונות שציינת עשויות להתאים למחלת מנייר של האוזן הפנימית ולכן אני ממליץ להתיעץ עם רופא א.א.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו