אירוע מוחי שני קשיים חמורים בדיבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירוע מוחי שני קשיים חמורים בדיבור
    מלי
    22/06/2008

אמי בת 53 סובלת מלחץ דם גבוה במשך שנים וטופלה בתרופת קומודין לאחר שעברה אירוע מוחי קל לפני כשנה. רופא המשפחה החליט להפסיק את נטילת התרופה לפני חודשים מספר. לפני שבוע וחצי התלוננה על כאבי ראש שאינם רגילים מתמיד וחשוב לי לציין שגם שרתה במתח ולחץ בעקבות זאת. לא הבנתי או אולי רציתי להאמין שמדובר בתופעה חולפת וכעבור ימים מספר החלה מדברת לא ברור והליכתה לא כתמיד. לקחתי אותה למיון בסורוקה ולאחר בדיקות דם וסיטי היא שוחררה הביתה כאשר המניע היה כי לא נמצא כלום בסיטי. יומיים לאחר מכן מצאה עצמה עם אירוע מוחי שני כאשר היד הימנית חלשה והצד הימני בפניה רדום, אני לא מצליחה להבין אותה ובגלל זה גם אני לא יודעת אם היא סובלת ואיך אני יכולה לעזור לה.
    אנחנו בסיומו של היום השני, היא קיבלה טיפות דרך אינפוזיה לדילול הדם אני מרגישה שלאט לאט המצב מחמיר ואני פוחדת שהשאננות שלי או של הרופאים תגרור אותה לתוצאות קשות יותר
    בבקשה ממכם אם רק תוכלו לומר לי שיש פתרון או מה אמור להיות הטיפול הנכון במקרה כזה אודה לכם על כך מקרב לב
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אירוע מוחי

ד''ר איתן אוריאל
    23/06/2008

עיקר הטיפול בשבץ מוח יכול להנתן רק בשעות הראשונות. הטיפול בשלבים מאוחרים יותר נועד למנוע סיבוכים משניים או הישנות של השבץ. מאחר ואמך מאושפזת כרגע במחלקה נוירולוגית ומטופלת על ידי רופאים המכירים היטב את פרטי המקרה אין באפשרותי להוסיף אינפורמציה . לא ברור לי מדוע הינך חוששת משאננות של הצוות המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו