צד ימין פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צד ימין פנים
    אאא
    22/06/2008

ד"ר שלום. גילי30 מזה כשנה! אני סובל מתחושה מוזרה מציקה וכואבת בצד ימין בפנים. התחושה באיזור השפתיים(צד ימין) אשר רדומות והכאב בשן למטה אחת לפני הטוחנות . תחושות אלו הן תמידיות.
    לעיתים יש כאב, בעוצמות שונות, באיזור שבין האוזן לשפתיים - כאב חד.
    לעיתים יותר נדירות יש כאב מתחת לעין ואף בעין עצמה (ימין) . וברקה הימנית.
    לאחרונה החלו לי גם כאבי ראש בצד ימין, כאב כללי אך רק בימין .
    mri ראש שביצעתי אז, לפני שנה כמעט, לא התגלה דבר למעט קברנומה פריאטלית קטנה (0.8)
    לא מדממת וציסטה. הנורולוגית אמרה שזה כלום והדבר היחידי שהיא יכולה לעשות זה לתת לי משככי כאבים. האמנם?!
    האם לדעתך ניתן לעשות משהו?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צד ימין פנים

הוספת תגובה

• דילגת עליי...אודה להתייחסותך\

אאא
    23/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלגת

ד''ר איתן אוריאל
    23/06/2008

חשוב לקבל פרטים נוספים לגבי הכאב, אופיו,תדירותו,משך ההתקף,גורמים מחמירים ומקילים ועוד. בנוסף יש לבצע בדיקה נוירולוגית ולעבור על ההדמיה ישירות. לשם כך אני מציע לפנות למרפאת כאבי ראש ופנים במרכז הרפואי תל אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית שלום

אבי
    24/06/2008

להלן ממצאי ה mri : "באונה פריאטלית משמאל מודגמת קברנומה קטנה (כ-8 מ"מ) ללא סימנים לדימום טרי. צ'יסטה עם נוזל חלבוני בסינוס ספנואידלי שמאלי" תודה רבה בברכה - אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שיש קשר

רונית
    24/06/2008

בין הקברנומה לתחושות שלך כי הקברנומה בצד שמאל והתחושות בימין, זה ההסבר היחיד לפי הMRI . הקישור לא עובד תחפש בגוגל angiomaalliance - קבוצת תמיכה ומקווה שתמצא בית חם והמון מידע, בכל אופן לפי מה שידוע לי הקברנומות מדממות לעיתים רחוקות (סיכוי של כ1% בשנה , לצערי נפלתי בצד הרע של הסטטיסטיקה) אבל גורמות לעיתים לסימפטומים למרות שלא דיממו, קבעו לך מעקב מסוים? MRI אחת לכמה זמן? בהצלחה ותרגיש טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו