מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יצירת קשר עם נפגע שבץ מוחיאביה02/07/2008
תואר מקרה ב21-6-08 בבוקר , החל אבי להקיא -ולא יכול היה לזוז. הזמנו אמובלנס שהגיע תוך דקות ספורות הפארמדיק הבחין שכנראה מדובר בשבץ מוחי. לאחר 40 דק' מתחילת האירוע אבי היה בחדר המיון של הדסה עין כרם. הוא עבר סריקת C.T ובה נתגלה שטף דם בחלק נרחב מהאונה הימנית. הרופאים המליצו על ניתוח. מרגע ההגעה עד הכניסה לניתוח עברו מעל שלוש שעות. הוא לא קיבל נובוסבן לעצירת הדימום אלא טסיות דם. לפני הניתוח מבטו היה מקובע ימינה לא ממוקד, מנסה אך לא יכול לדבר -סימן בידו הימנית על ראשו וסימן שרוצה לכתוב-החל לכתוב כתיבה ללא תזוזה של היד -ניסיתי להזיז הדף והוא כנראה ביקש שנשחרר אותו -המשך הכיתוב היה לא ברור. הוא הוכנס לניתוח שנמשך 4 שעות. לאחר הניתוח במשך שלושה ימים לא פקח עינים אח"כ הופיע לפי הרופאים תגובה לכאב ולקריאה. הוא מחובר לזונדה ומקבל חמצן. לאחר מספר ימים החל לפקוח עינים -מבט לא ממוקד לא ברור אם רואה בכלל ולא ברור עם מבין מה אומרים לו. לא מבצע הוראות שמקבל. לאחר שבוע, מספר הרגעים שעיניו פקוחות היה נע בין 5-10 דקות לפרקים , לא ברור עם מזהה או מבין . נשימתו הפכה כבדה יותר והוא החל לנחור גם שנראה שהוא ער וגם שעיניו פקוחות. אתמול 01-07 הועבר להמשך טיפול למוסד /בית אבות-מצבו מוגדר סיעודי מורכב. שאלתי- 1.איך אני יכול לתקשר איתו -אני מדבר איתו מבקש שיסמן בעיניו ברגליו בידיו -אך לא זוכה לתשובה. 2.אין לי מושג למרות ששאלתי את הרופאים איזה תפקודים סביר שנפגעו ואם כך איך להתייחס, כרגע אני מעסה את גופו פעמים ביום שעה כל פעם האם אני יכול לגרום נזק?. 3.מה עוד אני יכול לעשות כדי לשפר את מצבו. 4. זה כבר לא רלוונטי אבל האם ניתן היה לתת טיפול טוב יותר למניעת הנזק? אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי -משיחותי עם צוותי הרופאים והעובדים הסוציאלים לא זכיתי לתשובות ישירות- גם מינוחים מיקצועיים יעזרו לי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין : בן 70 לחץ דם 140-80
אביה03/07/2008כולסטרול כללי קטן מ200
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבץ
ד''ר איתן אוריאל03/07/2008אין התויה כיום לתת נובו-7 לטיפול בדמם תוך מוחי. נראה על סמך הסיפור כי אביך סובל מנזק נוירולוגי רחב, כדי להעריך את מצבו הנוירולוגי ,את הפונקציות שנפגעו והאם ניתן לתקשר עימו יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית.אנו מעדיפים כי טיפולי פיזיותרפיה אקטיבית ופסיבית ינתנו על ידי מטפלים מוסמכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)