קשר נוירולוגי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר נוירולוגי?
    אאא
    09/07/2008

שלום גילי 29 ואני סובל משלוש בעיות : 1. בקע דיסק l5s1 מזה כחצי שנה כאבי גב עם הקרנות לרגל שמאל. טיפולים שמרניים לרבות זריקת אפידורל-קורטיזול לא הועילו. 2. מזה כשלוש שנים תכיפות ודחיפות שתן כאשר בשנה האחרונה הדחיפות עלתה בצורה משמעותית. בדיקות אורולוגיות לרבות אורדינמיקה יצאו תקינות. 3. מזה כשנה לאחר תקופה עמוסה במיוחד שלשיאה הגיעה בשבוע האחרון(מתוך חודש) שבו כמעט ולא ישנתי החלו לי כאבים בצד ימין בפנים שדי זזו מיום ליום בהתחלה עד שהתקבעו לאחר כחודש ועד היום (שנה) אני סובל משפה רדומה בצד ימין עם הקרנה ל-שן שגורמת לכאב חזק בשן.(אין בעיית שיניים). mri ראש יצא תקין למעט קברנומה קטנה שלדעת הנוירולוגית אינה משפיעה (וגם ציסטה בראש). האם לדעתך יכול להיות שיש קשר בין התופעות המוזרות הללו שפוגעות באפן קשה באיכות החיים והאם זה שייך לתחום הנוירולוגיה. קרי האם יש לך איזושהי המלצה מה ניתן לעשות ולמי כדאי לפנות תודה על התייחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר נוירולוגי?

הוספת תגובה

• קשר

ד''ר איתן אוריאל
    10/07/2008

אין קשר בין הבעיה בעמוד השדרה התחתון לבין הרדימות בשפה ויש להתייחס לכל בעיה בנפרד. אני מציע לפנות למרפאה נוירולוגית במרכז הרפואי תל אביב להערכת כל הבעיות. חשוב לשלול גם בעית פה ולסת על ידי בדיקת רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך קצר

אאא
    14/07/2008

תודה על תגובתך. אוסיף ש-3ס"מ מעל עין שמאל, במצח, יש לי ציסטה בגודל של גולה.האם קשור לנורולוגיה או לפנות לאורטופד להסרתה? האם יתכן קשר לכאב בצד ימין?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מערכת עצבים מרכזית?

אאא
    29/08/2008

האם 3 הבעיות (דחיפות שתן, כאב גב עם הקרנה לרגל, רדימות צד בפנים ובשפתיים) יתכן וקשורות לבעיה עצבית כללית? שכן לא ציינתי שאני בחור צעיר (29) ועד לפניי מספר שנים הייתי בריא לחלוטין וגם כילד הייתי חולה לעיתים נדירות ואולם ב3-4 שנים האחרונות אני סובל מ-3 בעיות מוזרות מציקות ומעיקות ורציתי לדעת אם קיימת אפשרות שישנו סיכוי לפתרון 1 כולל שכן מבחינה אורולוגית הכל תקין למרות שאני חש בדחיפות גם שהשלפוחית כמעט ריקה וזה מקשה עליי להירדם בלילה ואף מעיר אותי לעיתים כך שאולי הבעיה הזו (המציקה ביותר מבין ה-3) קשורה לתחום מומחיותך שכן מסיבה שלא ברורה לי או לאורולוג מועבר מסר למוח על צורך להתרוקן כשהשלפוחית מלאה ב10% מכמות נורמלית בה קיים הצורך. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מערכת עצבים

ד''ר איתן אוריאל
    31/08/2008

ציסטה תת עורית החיצונית לגולגולת איננה קשורה לתופעות שתיארת. לגבי שאר התלונות, אני מפנה אותך שוב לתשובתי הקודמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו