סחרחורת ואירוע מוחי לפני כמה שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת ואירוע מוחי לפני כמה שנים
    ללי
    14/07/2008

שלום ד"ר, לפני כ 4 שנים עברתי אירוע מוחי ובאקבותיו מצאו אצלי המנגיומה אשר הוצאה בנתוח. מהנתוח החלמתי מצויין אבל יש לציין כי בנוסף לכך אני סובלת (מילה אכן מתאימה!!) מהתקפי חרדה כלליים ואני מטפלת בהם, בנתיים בהצלחה חלקית בטיפול קוגניטיבי התנהגותי. מזה חודשים מספר יש לי סחרחורות שבהן אני מרגישה כאילו המוח שלי מיטלטל בתוך הראש (לא כאלה בהן החדר מסתובב). הבנתי שאין מדובר בסחרחורת סיבובית ו קראתי באחת מהתשובות שנתת להודעות קודמות כי סחרחורת לא סיבובית "לרוב איננה מכוונת למקור נוירולוגי ועלולות להיות לה סובות רבות ומגוונות כגון התייבשות,אנמיה,לחץ דם נמוך,אי ספיקת לב ועוד". יש לי ערכי ברזל נמוכים מאוד (היום הם 49 למשל) מאז הניותח לפי 4 שנים, שאם היא מטופלת היא עולה מעט. אינני סובלת מאנמיה, המוגלובין 14.4 אבל אני לא שותה מספיק ככל הנראה. אודה לך אם תנחה אותי לכוון בירור נוסף אם יש צורך, לדעתך. המון תודה מראש על עזרתך. יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סחרחורת

ד''ר איתן אוריאל
    16/07/2008

למרות שהסחרחורת שציינת איננה נשמעת כמכוונת למקור נוירולוגי כדאי לפנות לרופא המטפל על מנת שיקבל תיאור מדויק יותר של הסחרחורת וכן פרטים לגבי תלונות נלוות שעלולות להיות רלוונטיות כגון טינטון או ירידה בשמיעה. בנוסף חשוב שיבצע בדיקה גופנית כדי לחפש אחר ממצאים רלוונטים כגון ניסטגמוס-ניד ספוטנטני של תנועות גלגלי העיינים העשוים לכוון למקור נוירולוגי או למקור האוזן הפנימית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו