מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב אספרין עם קומדיןיוסף ב.פ17/07/2008
לד"ר הנוירולוג שלום , אני בן 73 .לפני 7 שנים עברתי אירוע מוחי ורצברלי ולפני שנה מיני אירוע חוזר . . מאז 2001 אני מטופל בתרופות: ל"ד ,אספרין 100 מ"ג ,קומדין 7.5 מ"ג,ליפיטור 80 מ"ג ,חומצה פולית , טריבמין וציפרלקס . מצבי הכללי טוב . לאחרונה הומלץ לי להפסיק נטילת האספרין ולהסתפק בקומדין בלבד. האם לאחר 7 שנים בהן אני מאוזן (אי.אן.אר. 1.7-2.2. ) נכון לעשות השינוי בתרופות כממומלץ? אודה על תשובה מנומקת הנסמכת על נסיון רפואי רלוונטי . יוסף ב.פ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב
ד''ר איתן אוריאל18/07/2008לא ברור לי כלל מה היתה ההתויה לטיפול המשולב או לטיפול בקומדין בכלל. טיפול משולב בשני התכשירים מעלה באופן ניכר את הסיכון לדמם. ההחלטה לגבי הטיפול האופטימלי לגביך צריכה להנתן על ידי הרופא המטפל המכיר היטב את ההיסטוריה הרפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש
ד''ר איתן אוריאל18/07/2008כאבי ראש בהריון ובתקופה הבתר הריונית,במיוחד בנוכחות של קרישיות יתר, צריכה להעלות את החשד לפקקת בורידי המוח. נשאלת השאלה האם בזמן התקופה הסימפטומטית נבדקה קרקעית העין לסימני לחץ תוך גולגולתי מוגבר והאם בדיקות הMRI נעשו בפרוטוקול מיוחד המדגים גם את המערכת הורידית-MRV.מעבר לכך יש צורך לקבל את הפרטים המלאים לגבי הכאבים,אופיים ,משכם,פיזורם ותגובה למשככי כאבים,לעבור על בדיקות המעבדה לקרישיות יתר ועל בדיקות הMRI באופן ישיר ולבצע בדיקה גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)