סחרחורת רצינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת רצינית
    ר.
    04/08/2008

שלום, לפני זמן מה התעוררתי בבוקר, והיתה לי הרגשת סחרחורת. נשארתי לשכב במיטה, וכאשר עצמתי עיניי, הרגשתי שהחדר סובב במהירות גבוהה. כאשר פקחתי עיניי, המהירות ירדה.לא היו בחילות או תחושות אחרות. זו היתה תחושה מפחידה, אך לא שלילית. כמו לשכב במתקן שמסתובב. במשך כל אותו יום היתה לי תחושה מוזרה של "היי". מה זה יכול להיות ? מעולם לא קרה לי דבר כזה, היו פעמים שכתוצאה משינוי מצב מישיבה לעמידה במהירות גבוהה מדי, שחשתי סחרחורת קלה, וכשהתכופפתי זה עבר, אך הפעם זה היה ממש כאילו הייתי בלונה פארק ! תודה, ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת רצינית

הוספת תגובה

• סחרחורת

ד''ר איתן אוריאל
    07/08/2008

מתיאורך נראה כי היה מדובר בסחרחורת סיבובית אמיתית,דהיינו ורטיגו. הסיבות לורטיגו עלולות לנבוע ממקור האוזן הפנימית או המוח. כדי להחליט מה המקור לאירוע יש צורך להכיר את ההיסטוריה הרפואית המלאה,לקבל פרטים נוספים לגבי האירוע ולגבי תלונות נלוות,כגון הפרעה בשמיעה,טינטון או חוסר נוירולוגי נוסף וכן לבצע בדיקה נוירולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו