כאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש
    אורן
    17/08/2008

שלום פרופ' בורנשטיין/ד"ר אוריאל. אני בן 28. בשבועיים האחרונים החלו להופיע אצלי כאבי ראש בתדירות ועוצמה מתגברת ובימים האחרונים בליווי תחושת דקירות מוזרה בחלק האחורי-עליון של הראש (הדקירות משום מה מתחזקות בזמן אכילה/בליעה). רופאת המשפחה שיערה כי מאחר ואני עובד שעות רבות מול מחשב ייתכן ומדובר במאמץ יתר של העיניים והפנתה לבדיקת עיניים. אציין שלפני מס' חודשים ביצעתי בדיקת עיניים שהייתה תקינה לחלוטין, ולא חלו שינויים בזמני העבודה שלי מאז. מאחר וכאב הראש הפעם שונה מכל קודמיו ביקשתי גם לקבוע תור לנוירולוג שכנראה יצא לפועל רק בעוד כשבועיים. בינתיים התופעה קצת מטרידה אותי ואשמח לקבל כל מידע או התייחסות לתופעה הנ"ל. תודה, אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד''ר איתן אוריאל
    18/08/2008

לכאב ראש עשויות להיות סיבות רבות ומגוונות. כדי לאבחן את מקור הכאב יש לקבל את הפרטים המלאים הכוללים ,בין היתר, אתעוצמתו,אופיו,פיזורו ותגובתו למשככי כאבים וכן לבצע בדיקה נוירולוגית. בחלק מהמקרים יהיה גם צורך להשלים את הבירור עם בדיקת הדמיה. כאב ראש חדש בעוצמה עזה שהחל באופן חד ופתאומי מחייב פניה למיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו