מיגרנה בלתי נסבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנה בלתי נסבלת
    נערה
    27/08/2008

שלום ,ד"ר יקר , אני סובלת ממיגרנה מגיל 8 [שזה כבר 10 שנים] כשהייתי קטנה ,התפחתחה אצלי מיגרנה כבר מגיל 7 היו לי כאבי ראש חזקים ביותר המלווים בהקאות ובחילות קשות . עד שהפסיקו בגיל 12 . [הסימפטומים] ,אך המיגרנה נשארה התחלתי לטפל בה האמת בגיל אולי קצת מאוחר גיל 14 עשיתי בדיקת CT מוח אמרו שהוא תקין חוץ מכך שרואים שיש מיגרנה במצב קשה קראו לזה מיגרנה קלואסית , והרופא נורולוג נתן לי כדורי מיגרלב [שוב לפני כארבע שנים] לקחתי פעמיים ביום למשך חודשיים ,לא עזר לי וזה הטריד את מנוחתי . אחר כך הוא החליף את הטיפול בגיל 16 הייתי לכורי אלגוליזין שבכלל לא הועילו לי יש לצין שכל משכחי כאבים גורמים לי לשלשולים ולא מיטיבים עם הכאב . השנה בהיותי 17 וכמה חודשים בתחילתה הלכתי לנורולוג אחר שהמליץ לי על רילרט לקחת פעם בשבועיים ,כי הוא לא הבין טוב את הספור שלי . לקחתי כל יום ,עזר לי מאוד בבוקר ושוב ההתקף הופיע בצהריים . הגעתי אליו שוב והוא החליף את הרילרט באלטרולאט , תרופה שהומלצה לי גם ע"י רופא הגסטרואנטרולוג שלי , התרופה הזו רק החריפה את מצבי ,גרמה לי שלשולים 3 פעמים ביום . הפסקתי את הטיפול בה ,חזרתי אל הנורולוג פעם נוספת ,והוא המליץ על טופמקס כטיפול מונע במיגרנה ,לקחתי אותו לפני השינה כפי שהוא אמר , מיד לאחר כ 10 דקות גרם לי להזיות , הבנתי שזו השפעה של הכדור ,לכן הפסקתי ,ומיד חזרתי אל הנורולוג ,שכבר אמר שאין לו משהו אחר לתת לי ,והמליץ ללכת למרפאת כאב ולדיקור סיני . עשיתי כדבריו , הלכתי למרפאת כאב ששם גם אמרו לי שאין טיפול קונבנציונאלי עבורי מכיוון שאני סובלת גם מגסטריטיס קוליטיס קרפטיטיס ומעי רגיז במיוחד ..... המליץ לי על הומאופתיה ודיקור סיני ביחד לשלב . ניגשתי למרפאת משלימה ,עברתי שם את כל הטיפולים : דיקור סיני 8 פעמים , הומאופתיה 6 פעמים רפלקסולוגיה פעמיים שום דבר לא עזר לי מה אפשר לעשות במצב כזה ? יש לציין שהכאב הוא לוחץ מאוד ,פועם גם לפעמים דוקר ולפני הווסת החודשי זה נעשה גרוע כעת אני נוטלת טיפות הומאופתיה סנגווינריה . וגם עכשיו לקחתי לשבוע עוד תכשיר הומאופתי . נטלתי קודאין בנוסף אם שכחתי לציין ועשיתי שוב רפלקסולוגיה אודה על תגבתך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה בלתי נסבלת

הוספת תגובה

• מיגרנה

פרופ' נתן בורנשטיין
    28/08/2008

קיימים היום טיפולים רבים ומגוונים למיגרנה שאני משוכנע כי יוכלו להיטיב עימך. אני מציע לפנות למרפאת כאבי ראש ופנים בניהולו של ד"ר מוסק במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הטיפול הניתן במרפאה כזו?

אתי
    14/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

ד''ר איתן אוריאל
    16/01/2009

אבחון סוג הכאב והתאמת טיפול תרופתי מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במה שונה הטיפול התרופתי הזה מהטיפול

אתי
    01/02/2009

התרופתי אצל הנוירלוג?חשבתי שמדובר במשהו שונה מתרופות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו