נסיעה להודו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה להודו
    שרון
    01/09/2008

אני בת 34, לפני כשנתיים אושפזתי לאחר 2 אירועים של כפל ראייה ושיתוק של חצי פנים. בכל הבדיקות שנערכו לי לא נמצא הגורם ובמשך כשנתיים טופלתי באספירין (100 מ"ג). ברצוני לנסוע ללאדק בצפון הודו, ורציתי לשאול אם יש סיכון מוגבר ללקות במחלת גבהים באיזור בשל האירועים שעברתי. בתודה מראש- שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה להודו

הוספת תגובה

• נסיעה

ד''ר איתן אוריאל
    02/09/2008

מאחר והגורם לשני האירועים איננו ברור לי ואינני יודע אילו בירורים עברת אינני יכול להתייחס למקרה לגופו. אני מציע להתיעץ עם הרופא המטפל המכיר את פרטי המקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיעה להודו

שרון
    02/09/2008

רציתי לציין כי בכל הבדיקות שעברתי: סי.טי, אקו, דופלר ושתי בדיקות M.R.I, לא התגלו כל ממצאים ולא ניתנה לי כל סיבה לאירועים שהיו. האבחנה הייתה כי מדובר באירוע וסקולרי. האם יש סיכוי כי מאורעות כאלה יכולים להגביר את הסיכון למחלת גבהים באיזור גבוה? אין לי רופא מטפל שאני יכולה להתייעץ עמו ואשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו