אירוע מוחי או תרשת נפוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירוע מוחי או תרשת נפוצה
    גלי
    21/09/2008

אני בחורה בת 42 שליפני כשנה עברתי אירוע כניראה מוחי אני משתמשת במושג זה כי עדין לא הוגדרתי כ cvs הרגשתי כאב חד בקודקוד הראש כמעין דקירה ולא ראיתי בעינים ראיתי מעין חושך לאחר מיספר שניות קושי בהליכה רגל שמאל רדומה וכן המשיך ליד שמאל ולרגל שמאל מאז גררתי רגל וחולשות מלוות ב mir נימצאו מוקדים שאינם ספציפים בחומר הלבן של המוח שהתשובה היתה כניראה על רקע כאבי ראש כרונים או טראומה קלה בעבר או מחלת כלי דם קטנים ובבדיקת קרישיות יתר נימצאה בעיה בקרישיות שזה משחק אצלי לאחר שלוש פעמים של בירור בדיקת דם לקרישיות בבדיקת דם נימצא חוסר b12 התשובה 178 שהרופא אמר שזה חוסר גדול קיבלתי 10 זריקות וגם כדורים מתחת ללשון עלי לציין שזה לא עזר לי עים החולשות והתסמינים שאני מרגישה דקירות ונימולים בגוף אני נימצאת בבירור במכון לתרשת נפוצה כבר חצי שנה ששם נעשו לי בדיקות מקיפות בבדיקה קוגניטיבית באבחון נימצא שהזיכרון והיכולת לקשב וריכוז נימצאו ברמה נמוכה מאווד זיכרון מילולי נימצאו קשיים משמעמעותיים ביכולת ההפנמה והשליפה של חומר מילולי חדש שזה דבר שלא היה לי מעולם ליפני האירוע ובבדיקת וגם נימצאה ליקיו שמיעה באוזן ימין בmir עמוד שידרה גבי נימצאו אות חריג בחוט בכמה ממקומות בחלקו האחורי ובmir עמוד שידרה צואורי נגע משמאל בגובה 3 d2 נגע בגובה d1 c7 יכול להתאים לפגיעה של חוסר b12 אבקש בבקשה את דעתך כי אני נואשת ולא יודעת מה בידיוק עברתי שכחתי לציין שמאז האירוע אני נוטלת אספירין קרטיה 100 מיליגרם מיצטערת על הפירוט הארוך בברכת שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירוע מוחי או תרשת נפוצה

הוספת תגובה

• טרשת

ד''ר איתן אוריאל
    23/09/2008

לעיתים האבחנה בין טרשת נפוצה למחלה הנובעת מפגיעה בכלי דם מוחיים עלולה להיות בעייתית. אני ממליץ בחום לפנות למרפאה הנוירואימונולוגית בהנהלת ד"ר קרני במרכז הרפואי תל אביב ולצרף את כל בדיקות העזר וההדמיות שעברת לצורך הערכה חוזרת של מצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו