רעידות שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעידות שרירים
    יואל
    22/09/2008

שלום רב, אני בן 26 ובשנה האחרונה סובל מרעידות בשרירים מה שנקרא MUSCLE CRAMPS. אני לא נוטל תרופות בכלל ובדיקות הדם אשר ביצעתי כולל בלוטת המגן,B12 וויטמינים תקינות לחלוטין. בשל כך,פניתי לנוירולוג שם ביצעתי בדיקה פנימית אצלו - גם שם כל הממצאים תקינים. הופניתי לביצוע בדיקת E.M.G בשני גפיים ובדיקת פעילות שרירים ספונטנית(זו עם המחטים) - כל הבדיקות תקינות. הרופא אמר לי שיתכן ומדובר בעוררת יתר של הגירוי העיצבי. א. האם התופעה מסוכנת? ב. האם היא צפויה לחלוף מתי שהוא למרות שנמשכת כבר כשנה? ג. האם יש טיפול תרופתי שיכול להפסיק את התופעה? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעידות שרירים

הוספת תגובה

• רעידות

ד''ר איתן אוריאל
    23/09/2008

קיימות סיבות רבות העלולות לגרום לקראמפס בשרירי הגפיים. יש צורך לעבור על הבירור שבצעת ,כולל בדיקות המעבדה והEMG, באופן ישיר. במידה ולא תמצא סיבה לקראמפס ניתן לטפל בהם בהצלחה על ידי תכשירים כגון טגרטול,קווינין ועוד. לשם כך אני ממליץ לפנות לנוירולוג בקופת החולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו