מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות לא ברורותאני23/09/2008
שלום אני בן 23 וסובל ממספר בעיות. 1. ראיה מטושטשת למרות שאני מרכיב משקפיים או עדשות במידה שלי 2. ירידה במסת שרירית משמעותית בשנים האחרונות 3. אפתיה, חוסר רגש ואנרגיה נמוכה 4. בעיות בחשק ובתפקוד המיני מאוד משמעותיות 5. נשירת שיער. גם משמעותית מאוד למרות שתמיד היה לי שיער מלא מאוד ולכל המשפחה 6. עין ימין שלי מכווצת, חצי סגורה באופן קבוע לאחרונה ניסתי ליטול רמוטיב כחודש. הוא שיפר לי קצת את ההרגשה והעלה לי את המצב רוח אבל עדיין הוא היה חלש. בנוסף שמתי לב שבזמן שלקחתי אותו הראיה שלי השתפרה משמעותית והתחלתי פתאום לראות חלק ולמרחקים. הבנתי שיש לי בעיה אחרת מלבד מצב נפשי (אולי במוח או במערכת העצבים... אין לי מושג כי אני לא רופא). חיפשתי גם קצת באינטרנט וראיתי על טרשת נפוצה שחלק מהסימפטומים שלהם קיימים אצלי כמו קושי בראיה וראיה מטושטשתף פגיעה בתפקוד המיני, ניוון שרירים, קושי בריכוז ובחשיבה. עשיתי בדיקת הורמונים שיצאה דיי תקינה. רציתי לבקש את המלצתך מה עלי לעשות, לאיזה רופא לפנות, והאם את מזהה כאן מחלה או בעיה מוכרת? אודה לך מאוד על תשובה בעניין... תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות
ד''ר איתן אוריאל23/09/2008למרות שרוב הבעיות שתיארת עשויות לנבוע ממצב נפשי יש צורך לבדוק מה הסיבה להפרעות הראיה. אני מציע לפנות לרופא עיינים וכן לרופא המטפל על מנת שיתרשם ממכלול התלונות ויחליט האם יש מקום להמשך בירור נוירולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)

