חשש לשבץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לשבץ
    סהר
    30/09/2008

שלום רב. אני בן 30 ובחודשיים האחרונים יש לי סחרחורת מוזרה וקצת חולשה. לאחרונה הופיעה גם תחושת רדימות מוזרה בשפתיים ולעיתים נימול רגעי ביד שמאל שמרגיש כאילו התזה עדינה של מים קרים על היד. נשלחתי ל ct ראש שאת תוצאותיו הרופא שלי לא ידע לפענח. הממצאים הם: הסטיידויות גסות במהלך של הפלקס צריברי במהלך הסינוס הסיגטלי הסופיריורי לכל אורכו. טיב ההיסטיידויות אינו ידוע. שאר ההסטיידויות הן פיזיולוגיות. מה זה אומר? האם עלי לפעול ולעשות נשהו? נשלחתי לניורולוג אך יש עוד זמן מה עד לפגישה עימו. תודה רבה, ואשמח לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לשבץ

הוספת תגובה

• חשש

ד''ר איתן אוריאל
    02/10/2008

צר לי אך יש להתבונן בדיסק ההדמיה ישירות כדי לנסות ולהגיע לאבחנה וכמובן גם לקבל פרטים מלאים לגבי התלונה,ההיסטוריה הרפואית וכן לבצע בדיקה נוירולוגית. במידת הצורך יתכן ויהיה צורך בהשלמת הבירור עם בדיקת MRI או השלמה עם הזרקת חומר ניגוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו