תופעות ממושכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות ממושכות
    ירון
    06/10/2008

שלום.אני בן 26 ומזה כשנה וחצי סובל מתופעות של רעידות מתחת לעור, לעיתים הרעידות האלו ממש חזקות כך שמניחים יד של המקום ומרגישים לא רק קפיצה אלא ממש רעד. התופעה מתרחשת בידיים,רגליים ובפנים-לעיתים ממש גורם לי לבושה כי שמים לב כאילו בפנים שלי יש דופק חזק. אני לא נוטל כרגע תרופות אבל נטלתי בעבר את התרופה קלונקס ואת התרופה רמוטיב כנגד חרדה ושמתי לב שלאחר הפסקתן התחילו התופעות. עשיתי ספירת דם כולל תפקוד בלוטת המגן, CPK ו-B12. להלן ממצאי הבדיקה אצל הנוירולוג: עצבים קרניאלים תקינים כוח גם של שרירים תקינים אין דילדול בשרירים החזרים ערים ב-4 גפיים ללא סימנים פירמידליים. עשיתי גם בדיקת אלקטרו-מיוגרפיה כולל הבדיקה הלא נעימה עם המחטים. כול הבדיקות יצאו 100% תקינות. האם יתכן וזוהי התחלה של אפילפסיה? אם כל זה יכול להיות בכלל חלק מהתקפי פאניקה ללא בעיה נוירולוגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות ממושכות

הוספת תגובה

• תופעות

ד''ר איתן אוריאל
    09/10/2008

לא ברור האם מדובר ברעד תחת העור או בתנועות לא רצוניות הגורמות לתנועה של מפרקים או שרירים. מאחר והינך מציין כי התופעה נראית על ידי סביבתך וגורמת לך למבוכה יש צורך להתבונן בה ישירות על מנת לנסות ולאבחנה. הינך מוזמן לפנות למרפאה הנוירולוגית במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו