מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשות וקפיצות שריריםדנה22/10/2008
שלום רב, אני בת 35 אמא לשני ילדים. לאחרונה אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה. יש לציין שמאז האיבחון ובגלל המורכבות של מחלה אני לא רגועה וכל תופעה שיש לי מכניסה אותי לחרדות. אני סובלת מקפיצות שרירים וחולשה בגפיים, מין אי שקט מוטורי ולפעמים סירבול. נבדקתי ע"י נוירולוג ונשלחתי לבדיקות CT ראש, MRIמח,EMG וברוך השם שכולן יצאו תקינות וכמובן בדיקות דם ובדיקה פיזית ע"י נוירולוג שגם יצאו תקינות. אני מטופלת בסימבלתא ואלטרולט בגלל הפיברו. אני לא רגועה, כל הזמן נכנסת למחשב ומחפשת תשובות. קפיצות השרירים הן בכל הגוף והחולשה מציקה לי. האם כל זה יכול להיות מהפיברומיאלגיה, או אולי מהחרדות. אני כל כך מפחדת ולא מסוגלת לנהל חיים תקינים מפחד שאולי פיספסו משהו. רופאת המשפחה שלי טוענת שהבדיקות האלה שוללת כל מחלה קשה שקשורה לשרירים. אז למה אני לא רגועה? תודה מראש דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשות
ד''ר איתן אוריאל22/10/2008במידה והטיפול באלטרול וסימבלטה איננו יעיל ניתן לשקול עם הרופא המטפל מעבר לטיפול בתכשירים אחרים כגון ליריקה (פרגבלין) שאושר לאחרונה על ידי הFDA לטיפול בפיברומיאלגיה. כמו כן הינך מוזמנת למרפאת פיברומיאלגיה במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל
טל23/10/2008השאלה שלי היתה אחרת. אנא קרא את ההודעה שוב. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ד''ר איתן אוריאל23/10/2008במידה והינך חוששת כי את סובלת מבעיה נוירולוגית שלא אובחנה הינך מוזמנת לפנות למרפאות הנוירולוגיות במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)