CT מוח אחרי שותוק חצי גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CT מוח אחרי שותוק חצי גוף
    komlidor0
    30/10/2008

ליפני 5 שנים היתי משותקת חצי גוף יש לי חוסר B12 ו נירופיברומטוזיס 1 לאחרונה ביצעתי CT ראש שניראה תקין פרט למימצא אחד שלא הבנתי מלאות בפרמידות בתאי המסטואיד דו צדדית הודה לך אם תוכל להסביר לי את משמעות התשובה להלן התשובה המדויקת ט"מ של המוח ללא ועם הזרקת ח.נ. הוזרק אולטראו ויסט 300 בוריד 60 מ"ל ברקע סיפור משפחתי של ניאורופיברומטוזיס רדימות בגפיים. - לפני ואחרי הזרקת חומר ניגוד. הדגמה תקינה של החדרים, של הציסטרנות בבסיס ושל הסולצי על לשתי ההמיספרות, אזורי האוכף התורכי ומסביב לו תקינים. מערות האף, ארובות העינים ותוכנן ועצמות הפטרוזה כולל תעלות השמע הפנימיות כולן ללא ממצא. סכום- מח ומבנים קרניאליים בגדר התקין. מירקם גרמי בגדר התקין. מלאות בפירמידות בתאי המסטואיד דו צדדית. לא כותבת את שם הרופא מיפני שאין לי את אישורו לפירסום שמו הודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי את משמעות המימצאים ואת דרכי הטיפול אם ישנם כאלה בתודה מראש KOMLIDOR0

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CT מוח אחרי שותוק חצי גוף

הוספת תגובה

• CT

ד''ר איתן אוריאל
    01/11/2008

מלאות בתאי המסטואיד עשויה להיות סימן לסינוסיטיס ןאיננה ממצא מוחי. כדי לתת תשובה סופית יש להסתכל ישירות בבדיקת הCT ולכן יש לחזור עם הבדיקה לרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

komlidor0
    02/11/2008

תודה עזרתם לי מאוד המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו