כאבי ראש - 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש - 7 חודשים
    רבקה
    15/11/2008

שלום רב, אני בת 58. בריאה בד"כ. מטופלת בסימבסטטיו ובאלטרוקסין 450 מ"ג לשבוע . בבדיקות מאי 2008 - מאוזנת. מזה 7 חודשים סובלת מכאבי ראש בצד שמאל בלבד. הכאב התחיל בבסיס הגולגולת במפגש עם חוליות הצוואר "וטיפס" לאורך היקף צד שמאל. כיום ומזה מספר חודשים הוא מרגיש בבסיס, בפנים וברום הראש ( צד שמאלבלבד). יש לציין שהכאבים החלו בתקופה של משבר ומתח גדול במשפחה.מזה כמה ימים אני מרגישה אי נוחות באוזן שמאל. פניתי לנוירולוגית רק לפני שבועיים ובשלב זה היא חושדת שמדובר בtension headach ונתנה לי ל3 שבועות קלונקס לנטילה בלילה. יש לצין שיש לי בעיות שינה ובשל תסמונת דום נשימה משתמשת ב .cpap. הכאב מטריד. אני מאד מודאגת. אודה להתייחסות/עצה . בתודה רבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש - 7 חודשים

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר איתן אוריאל
    17/11/2008

כאב ראש מסוג tension מהווה את הסוג השכיח ביותר של כאבי ראש. לרוב מדובר בכאב ראש לוחץ בצורת חגורה ובעוצמה קלה עד בינונית המופיע לקראת סוף היום ומלווה מתח נפשי. ודאי שאינני יכול לחלוק על אבחנה של נוירולוגית שבדקה אותך. במידה ותרצי חוות דעת נוספת הינך מוזמנת לפנות למרפאת כאבי ראש במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש

רבקה
    18/11/2008

תודה על התייחסותך. פניתי אליכם רק מתוך דאגה שההבחנה "מקלה מדי". שאלתי: האם אופי של כאב שניסיתי לתאר: מרוכז בצד שמאל בלבד . נמשך כבר 7 חודשים קיים במשך כל היום בדרגות כאב שונות. לפעמים בבסיס בגולגולת ולפעמים "דוחף" לרום הראש ומרוכז שם. לאחרונה יש לי צפצוף מידי פעם באוזן שמאל וקצת עמימות. לעיתים אני מרגישה במעין שריפה במוח. האם יכול להצביע על כיוון אחר? בבקשה האר עיני. איך אוכל להגיע למרכז הרפואי שלכם? תודה מראש רבקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו