האים זהו עוד אירוע נוסף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האים זהו עוד אירוע נוסף?
    גלי
    16/11/2008

שלום אני בחורה בת 42 אים אירוע ליפני כשנה של כאב ראש חד ולאחר מיכן חולשת פלג גוף שמאל שנישאר עד היום כניראה עברתי אירוע מוחי כך חשבו הרופאים מאז אני מטופלת באספירין 100 מ"ג עדיין לא הוגדרתי כCVS עליי לציין שבבדיקות יותר מאוחר נימצאה בעייה בקרישיות יתר שפם זה גבוהה ופעם זה פחות זה משחק אצלי לא קבוע ובmir מוח מוקדים בחומר הלבן של המוח עכשיו אני כבר חצי שנה בבירור במכון לתרשת נפוצה . ליפני כיומים היו לי כאבי ראש מאוד חזקים בקודקוד הראש ועים מעט קושי אפשר להגיד טישטוש ראיה לקחתי כדור אופטלגין שלא כול כך עזר ויותר מאוחר נירדמתי בסביבות השעה שש בבוקר היתעוררתי כשאני מרגישה את יד שמאל רדומה לגמרי וכבדה מאוד ניסיתי להזיז אותה אבל היה לי קשה עד שהרגשתי זרמים חזקים ועד הרגשת תחושה שהיא פחותה מהיד השניה מדובר ביד שמאל שהיא משתיכת לבעיה של החולשה של פלג גוף שמאל היום אני מרגישה את היד חלשה יותר אני מנסה להיזכר אים נירדמתי על היד וזה גרם לי לזה האים יש תופעה כזואות או שזה קשור לבעייה שהיתה לי ועדיין קיימת? האים יכול להיות שזה איזה שהוא אירוע נוסף אוו של התרשת אוו אירוע מוחי אבקש את תשובתך כי אני מאוד מודאגת אים כן מה עלי לעשות? תודה גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האים זהו עוד אירוע נוסף?

הוספת תגובה

• אירוע

ד''ר איתן אוריאל
    17/11/2008

חוסר נוירולוגי חדש, כגון חולשת צד, עלול לנבוע הן מאירוע מוחי והן מהתקף טרשת נפוצה. בכל מקרה הוא מחייב פניה מיידית למיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו