מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת כלי דם קטנים?גלי18/11/2008
שלום בהמשך לתשובתך לאחר חולשת צד שמאל היגעתי למכון לתרשת נפוצה עלי לציין שהחולשה היתחילה מכאב חד בראש מעיין דקירות בקודקוד הראש ואז הופיעה החולשה במכון לתרשת שם אני נימצאת עדיין בבירור לגבי אבחנה עליי לציין שיחד עים תופעות אילו ישנה גם תכיפות בשתן מאווד קשה של 10 ויותר פעמים ביום שזה משגע אותי וחולשות ניכרות במכון לתרשת כשהיגעתי בדקה אותי ניאורולוגית שמצאה החמרה בבדיקה הניאורולוגית עליי לציין שזו אינה הרופאה שמטפלת בי באופן קבוע כי הרופא לא היה היא יצרה קשר עים הרופא שלי ודנו בבעיה שלי היא אמרה לו שיש החמרה וזה יותר מתרשת לא הבנתי את מושג זה והוא אמר לה לדבר עים מנהלת מכון התרשת היא הלכה לדבר ולאחר מיכן אמרה לי שאני צריכה לחזור ביום חמישי לבדיקות דם ובנתיים ידונו לגבי על אבחנה וטיפול כעסתי מאווד כי אני כבר שם שמונה חודשים בבירור"? בלי שום טיפול סובלת ובימיוחד בימים האחרונים לאחר ההחמרה אמרתי לה ככה אני יחזור הבית ללא שום טיפול ויש לי ילד קטן בן 8 שאני צריכה לטפל עשו לי כבר המון בדיקות ועדיין לא היגיעו לאבחנה אמרתי לה מה ניראה לה הכיוון היא אמרה שהם הולכים לכיוון של מחלת כלי דם קטנים הייתי רוצה הסבר לגבי מחלה זו והאים אלו הסיפטומים שאני מרגישה מאבחנים מחלה זו של כאב ראש קודקודי חולשות נוראות עייפות כול הזמן ונימולים בגוף הרי זה גם מאפיין את מחלת התרשת אבקש את דעתך כי אני ממש נואשת וסובלת רציתי להוסיף אני כבר שלושה ימים נוטלת אופטלגין בשתייה שלאחר ההשפעה אני חייבת לקחת שוב פעם מרוב כאב ראש חזק בקודקוד הראש מה אתה ממליץ לי לעשות תודה גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה
ד''ר איתן אוריאל18/11/2008לעיתים האבחנה בין מחלת כלי דם קטנים לבין טרשת נפוצה עשויה להיות בעייתית. קבלת היסטוריה רפואית מדוקדקת הכוללת ,בין היתר, התייחסות לדלקות פרקים,עיינים ופריחות ,עשויה לסייע,כמו כן הבדיקה הגופנית והתבוננת ב MRI. אני מציע לפנות למרפאה נוירואימונולוגית בניהולו של ד"ר קרני במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)