מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתי בת ה5 אירוע מוחי קריש דםקרן בר01/12/2008
בתי בת ה5 לאקתה באירוע מוחי עקב קריש דם בצד ימין של המוח בתי בריאה לחלוטין אני לא יודעת איך זה קרה . היום אחרי שאובחן הקריש מקבלת אספירין. צד שמאל של הגוף חלש עקב האירוע ,בעיות קשב וריכוז. בבית החולים הרופא המליץ על רטלין שהילדה תהיה קצת יותר מרוכזת .אני לא מסכימה כי אני חושבת שילדה בת 5 בכלל יש בעיה של ריכוז ושלא נדבר על מה קורה לי?" למה אני פה ? במה אני חולה ?אני רוצה תשובה עם אחרי אירוע מוחי לילדה בת 5 צריך לתת רטלין. בבקשה אני רוצה תשובה .בעבר ביתי היתה ילדה מאד רגועה ,מקשיבה עם שמחת חיים . גם היום היא שמחה אבל קצת לא מרוכזת קצת קשה בציור ועם כל מיני פחדים שחלק מהם אני מודעת וחלק זה אולי בתוכה והיא עדין לא מוציאה את זה .האירוע קרה ב08\09\29 וב08\11\05 התחילה טיפול פיזוטרפיה ,ריפוי בעיסוק ,תקשורת,פסיכולוגית+בריכות וכיתת גן. היום אני רוצה לדעת עם היא תבריא לחלוטין ועם הטיפול רטלין מיותר ואולי צריך שהיא תתאושש בצורה טבעית.תודה רבה. הטלפון שלי 0524030949
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 5
ד''ר איתן אוריאל02/12/2008אני מציע להיתיעץ עם נוירולוג ילדים בנוגע לטיפול בריטלין ובנוגע להמשך הבירור והטיפול לאחר האירוע המוחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)