בתי בת ה5 אירוע מוחי קריש דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה5 אירוע מוחי קריש דם
    קרן בר
    01/12/2008

בתי בת ה5 לאקתה באירוע מוחי עקב קריש דם בצד ימין של המוח בתי בריאה לחלוטין אני לא יודעת איך זה קרה . היום אחרי שאובחן הקריש מקבלת אספירין. צד שמאל של הגוף חלש עקב האירוע ,בעיות קשב וריכוז. בבית החולים הרופא המליץ על רטלין שהילדה תהיה קצת יותר מרוכזת .אני לא מסכימה כי אני חושבת שילדה בת 5 בכלל יש בעיה של ריכוז ושלא נדבר על מה קורה לי?" למה אני פה ? במה אני חולה ?אני רוצה תשובה עם אחרי אירוע מוחי לילדה בת 5 צריך לתת רטלין. בבקשה אני רוצה תשובה .בעבר ביתי היתה ילדה מאד רגועה ,מקשיבה עם שמחת חיים . גם היום היא שמחה אבל קצת לא מרוכזת קצת קשה בציור ועם כל מיני פחדים שחלק מהם אני מודעת וחלק זה אולי בתוכה והיא עדין לא מוציאה את זה .האירוע קרה ב08\09\29 וב08\11\05 התחילה טיפול פיזוטרפיה ,ריפוי בעיסוק ,תקשורת,פסיכולוגית+בריכות וכיתת גן. היום אני רוצה לדעת עם היא תבריא לחלוטין ועם הטיפול רטלין מיותר ואולי צריך שהיא תתאושש בצורה טבעית.תודה רבה. הטלפון שלי 0524030949

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת 5

ד''ר איתן אוריאל
    02/12/2008

אני מציע להיתיעץ עם נוירולוג ילדים בנוגע לטיפול בריטלין ובנוגע להמשך הבירור והטיפול לאחר האירוע המוחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו