מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביופסיה במוח+תרופה כימוטרפית קשהשלי02/12/2008
לדימום במוח שלום רציתי לשאול בבקשה על התהליך של ביופסיה במוח! האם בביופסיה כזו יש סיכונים(ברור לי שבכל הליך רפואי יש סיכון למשל טיפול שיניים/צילום סיטי...) אבל אני שואלת יותר לכיון של ביופסיה במוח. עוד שאלה: הבנתי שיש טיפול מסויים:תרופה כימוטרפית מאוד חזקה שנועדה שהדימום במוח+הבצקת יספג איך קוראים לתרופה? האם מדובר בתרופה באמת מאוד קשה? אם כן,מה תופעות הלוואי שלה/סיבוכים אפשריים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה
ד''ר איתן אוריאל02/12/2008הסיכון נמוך במידה ומדובר בביופסיה סטראוטקטית המתבצעת על ידי נוירוכירורג מנוסה, אולם מדובר בהליך פולשני הטומן בחובו סיבוכים מסוכנים ולכן יש צורך לשקול היטב עם הנוירולוג המטפל את הצורך בביופסיה והאם קיימות בדיקות עזר חליפיות ומסוכנות פחות. חשוב גם לוודא מאיזה איזור במוח נלקחת הביופסיה ומהו הסיכון בנזק לאותו איזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יקר תודה-הבהרה
שלי02/12/2008האיזור בו יש דימום+בצקת זה האיזור האחראי על הדיבור(אם אני לא טועה בצד שמאל של המוח) שוב המון המון תודה. ברשותך,לא ענית לי על התרופה הכימוטרפית שהרופאים רוצים לתת. המון תודה והרבה בריאות לכולנו אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)