מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף: הירדמות חצי פנים שחלפהמשה08/12/2008
לפני כשבוע, הרגשתי במשך כמה שעות כאבים עזים בראש, ולאחר מכן הרגשתי תחושה של חצי פנים רדומות (ללא כאבים). רופאת המשפחה הפנתה אותי למיון, שם עשיתי בדיקת c.t ללא ח"נ שהייתה תקינה, אולם הרופא המליץ לאשפז אותי לצורך ביצוע ניקור מותני-LP ובדיקת mri (בקהילה). אני סירבתי להתאשפז במקום, וביקשתי לבצע את הבדיקה לאחר 5 ימים (אשפוז אלקטיבי). לשמחתי,לאחר יומיים התופעה חלפה מאליה וכעת אני לא חשה בשום סימפטום. שאלתי, האם יש עדיין צורך שאבצע בעוד יומיים בדיקת LP ובהמשך-MRI או שלא? לתשובתך אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמות
ד''ר איתן אוריאל11/12/2008מאחר והרופא שהמליץ על המשך הבירור התרשם מסיפורך באופן ישיר ובדק אותך אני מציע לשמוע להמלצותיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצי פנים ימניות רדומות לי
רינת03/10/2009חצי פנים ימניות נרדמו לי ואני חשה עקצוצים בחצי לשון חצי שפתיים חצי אף רדום חצי חלל הפה הימני שרוף מכאבים. בקרתי אצל רופא שאיבחן שיש לי דלקת בסינוסים וטופלתי באוגמנטין 875 מ"ג פעמיים ביום. לאחר שבוע שלא חשתי הקלה פניתי שוב נבדקתי וטענו שעלי להמשיך טיפול זה. לאחר שבוע נוסף הופנתי למיון תל השומר שם ביצעתי בדיקות וצילום סי.טי. ובו נמצא כי יש סינוסיטיס בצד שמאל. נוירולוג בדק אותי ולא מצא בעיה. רופאת קופ"ח החליפה לי תרופה לזינט פעמיים ביום ונוסידקס וכדור נוסף להרגעת כאבים. מזה שבועיים אני לא מפסיקה לבלוע אקמול, אדוויל ואופטלגין נוזלי אחרת יש לי כאבים. אני מתוסכלת מחוסר אונים זה. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצי פנים
ד''ר איתן אוריאל04/10/2009מאחר וכבר נבדקת על ידי נוירולוג שהתרשם ממך ישירות אין באפשרותי להוסיף דבר מבלי לבדוק אותך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)