דחוף: הירדמות חצי פנים שחלפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף: הירדמות חצי פנים שחלפה
    משה
    08/12/2008

לפני כשבוע, הרגשתי במשך כמה שעות כאבים עזים בראש, ולאחר מכן הרגשתי תחושה של חצי פנים רדומות (ללא כאבים). רופאת המשפחה הפנתה אותי למיון, שם עשיתי בדיקת c.t ללא ח"נ שהייתה תקינה, אולם הרופא המליץ לאשפז אותי לצורך ביצוע ניקור מותני-LP ובדיקת mri (בקהילה). אני סירבתי להתאשפז במקום, וביקשתי לבצע את הבדיקה לאחר 5 ימים (אשפוז אלקטיבי). לשמחתי,לאחר יומיים התופעה חלפה מאליה וכעת אני לא חשה בשום סימפטום. שאלתי, האם יש עדיין צורך שאבצע בעוד יומיים בדיקת LP ובהמשך-MRI או שלא? לתשובתך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרדמות

ד''ר איתן אוריאל
    11/12/2008

מאחר והרופא שהמליץ על המשך הבירור התרשם מסיפורך באופן ישיר ובדק אותך אני מציע לשמוע להמלצותיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצי פנים ימניות רדומות לי

רינת
    03/10/2009

חצי פנים ימניות נרדמו לי ואני חשה עקצוצים בחצי לשון חצי שפתיים חצי אף רדום חצי חלל הפה הימני שרוף מכאבים. בקרתי אצל רופא שאיבחן שיש לי דלקת בסינוסים וטופלתי באוגמנטין 875 מ"ג פעמיים ביום. לאחר שבוע שלא חשתי הקלה פניתי שוב נבדקתי וטענו שעלי להמשיך טיפול זה. לאחר שבוע נוסף הופנתי למיון תל השומר שם ביצעתי בדיקות וצילום סי.טי. ובו נמצא כי יש סינוסיטיס בצד שמאל. נוירולוג בדק אותי ולא מצא בעיה. רופאת קופ"ח החליפה לי תרופה לזינט פעמיים ביום ונוסידקס וכדור נוסף להרגעת כאבים. מזה שבועיים אני לא מפסיקה לבלוע אקמול, אדוויל ואופטלגין נוזלי אחרת יש לי כאבים. אני מתוסכלת מחוסר אונים זה. מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצי פנים

ד''ר איתן אוריאל
    04/10/2009

מאחר וכבר נבדקת על ידי נוירולוג שהתרשם ממך ישירות אין באפשרותי להוסיף דבר מבלי לבדוק אותך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו