אונה מצחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אונה מצחית
    דליה
    20/12/2008

לאחר תאונת דרכים קשה האיש 56,לאחר ניתוח קשה בראש ,פגיעה באונה המצחית.כל זה קרה לפני 5 חודשים.נכון להיום האיש סובל מירידה קוגנטיבית.זיכרון קצר לקוי,זקוק להכוונה,אינו יוזם,הפרעת קשב,זקוק להשגחה. בדיקת סיטי< ניצפה אינפרקט או אנצפלומציה פרונטלי מימין בסמוך לקרן המצחית האם זה אומר שהאיש יצפה מעכשיו והלאה הידרדרות קוגנטיבית הדרגתית כמו באלצהיימר? לא היו פירכוסים עד היום,לא התנהג באלימות,לפעמים יש מצבי רוח ,התנגדויות לקחת תרופות,נוטל רק אפנוטין שבקרוב יופסק לגמרי. השבוע יתחיל לקבל טיפול ריפוי בעיסוק בקהילה קופח ,פעמיים בשבוע,נוירולוגית הפנתה אותו למרפאת זיכרון בבית חולים כאשר התור הראשון יהיה בעוד שמונה חודשים.איך מתקדמים עם הבעייה?ניראה שהטיפול איטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אונה מצחית

הוספת תגובה

• אונה מצחית

ד''ר איתן אוריאל
    20/12/2008

לא מדובר במחלה ניוונית כגון אלצהיימר אלא בפגיעה הנובעת מטראומה ולכן המהלך איננו דומה ומתקדם. מאחר ומדובר בפגיעה באונה מצחית אני מניח כי קיימת הפרעה בקשב,ריכוז,תפקודים מנהליים ושינויי התנהגות. אני ממליץ לפנות למרפאת זיכרון במרכז הרפואי תל אביב או למרכז המטפל בנפגעי ראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דליה
    21/12/2008

היה בשיקום בלוינשטיין נאמר כי הפגיע בלתי הפיכה והסיכוי לשיפור המצב נמוך מה עושים במרפאת זיכרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות שביטוח לאומי הפנה אותי דרך

l
    24/12/2008

שהיתה לה זכאות ,לשיקום פסיכולוגי בלי כל הדברים שמשקמים קשב ובעיות של פגיעת ראש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו