חבלת ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבלת ראש
    דליה
    13/01/2009

לפני חצי שנה ניפצעתי בת.ד חבלת ראש קשה.גיל 55 מוטורית בסדר. פגיעה באונה פרונטלית .הומלץ על המשך טיפול קוגנטיבי.אני מקבל זאת בקהילה ולא באישפוז יום.לפני התאונה הייתי מאובחן בהפרעת אישיות כ-10 שנים אך לא טופלתי מעולם והייתי עצמאי וחזק פיזית. היום לאחר 2 ניתוחי ראש יש ירידה בזיכרון, וכל ההשלכות של אונה פגועה.הייתי אצל נוירולוג ושלח אותי למרפאת זיכרון.בקהילה אני מטופל בריפוי בעיסוק מעין אסטרטגיות פיצוי.אני חושש שמשהו מתפספס בטיפול.אני הולך 3 פעמים בשבוע לשיקומון יד שרה להרוג זמן. הכותב אח שח החולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבלת ראש

הוספת תגובה

• המשך

דליה
    14/01/2009

אגב ,אני קורא באופן שוטף את התגובות בפורום אלצהיימר ,אנשים מספרים על תופעות המחלה של יקיריהם,האם גם אנחנו צפויים לעבור איתו את השלבים הללו? האם חבלת ראש שמתחילה בהפרעת זיכרון וחוסר אירגון וניהול החיים מדרדרת את האדם לכדי אלצהיימר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיכרון

ד''ר איתן אוריאל
    16/01/2009

מהלך המחלה והצפי באלצהיימר ולאחר חבלת ראש הינו שונה לחלוטין. אני מציע לפנות למרפאת הזיכרון במרכז הרפואי תל אביב לצורך הערכה והתאמת טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי במרפאת זיכרון

דליה
    19/01/2009

אמרו שאני צריך טיפול קוגנטיבי אך לא הסבירו מה הכוונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו