מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבלת ראשדליה13/01/2009
לפני חצי שנה ניפצעתי בת.ד חבלת ראש קשה.גיל 55 מוטורית בסדר. פגיעה באונה פרונטלית .הומלץ על המשך טיפול קוגנטיבי.אני מקבל זאת בקהילה ולא באישפוז יום.לפני התאונה הייתי מאובחן בהפרעת אישיות כ-10 שנים אך לא טופלתי מעולם והייתי עצמאי וחזק פיזית. היום לאחר 2 ניתוחי ראש יש ירידה בזיכרון, וכל ההשלכות של אונה פגועה.הייתי אצל נוירולוג ושלח אותי למרפאת זיכרון.בקהילה אני מטופל בריפוי בעיסוק מעין אסטרטגיות פיצוי.אני חושש שמשהו מתפספס בטיפול.אני הולך 3 פעמים בשבוע לשיקומון יד שרה להרוג זמן. הכותב אח שח החולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דליה14/01/2009אגב ,אני קורא באופן שוטף את התגובות בפורום אלצהיימר ,אנשים מספרים על תופעות המחלה של יקיריהם,האם גם אנחנו צפויים לעבור איתו את השלבים הללו? האם חבלת ראש שמתחילה בהפרעת זיכרון וחוסר אירגון וניהול החיים מדרדרת את האדם לכדי אלצהיימר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיכרון
ד''ר איתן אוריאל16/01/2009מהלך המחלה והצפי באלצהיימר ולאחר חבלת ראש הינו שונה לחלוטין. אני מציע לפנות למרפאת הזיכרון במרכז הרפואי תל אביב לצורך הערכה והתאמת טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי במרפאת זיכרון
דליה19/01/2009אמרו שאני צריך טיפול קוגנטיבי אך לא הסבירו מה הכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)