שאלה בעקבות VZV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בעקבות VZV
    ליאת
    18/01/2009

שלום רב לפני כחודשיים וחצי השתחררתי מהדסה עין כרם לאחר טיפול של שבוע באציקלוויר (עירוי) בעקבות מנינגיטיס אנצפליטיס שנגרם מ VZV. (הגעתי לביה"ח עם כאב ראש קשה ואפיזודות של אבדן שליטה ביד ימין ובלבול קשה במילים ודיבור והתפרצות של פריחה) המשכתי טיפול עוד שבוע באציקלוויר בבית (פומי). בביה"ח נערכו MRI ו- EEG שהיו שניהם תקינים. נערך EEG חוזר גם הוא תקין. עם זאת לאורך התקופה המשיכו הפרעות בדיבור ובזיכרון אבל בשיחה עם הרופאים החלט לא לטפל כרגע כי נראה שבגדר הנורמה. לפני כשבוע התחלתי ללהרגיש בעיה בתזוזה של יד ימין - כאילו היא 'כבדה' לי, אבל ללא אבדן שליטה או ירידה מובחנת בתפקוד.. בנוסף הרגשתי עייפות קשה ובימים האחרונים גם כאב ראש אם כי נראה שהוא מקושר לכאב שרירים בשכמות והוא מוטב כאשר נוטלת קספו או נקסין וכאבי השרירים נחלשים. ושאלתי היא עד כמה לדעתכם עלי להיות לחוצה כרגע מהמצב ? האם מצדיק נסיעה שוב לבית החולים או להמתין ולראות כיצד מתפתח ?יש לי תינוקת בת 7 חודשים בבית ואני ממש לא ששה לאישפוז אם אינו הכרחי תודה רבה על חוות הדעת ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בעקבות VZV

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר איתן אוריאל
    20/01/2009

חולשת פלג גוף חדשה בעקבות זיהום בVZV מחייבת פניה למיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו