מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרנה ודפלפטיסמין19/01/2009
אני אישה בת 47 בריאה ללא בעיות אסטמה, סוכרת וכל מה שהוא נקרא כרוני בכלל, לאחר ששלושה שבועות שבהם אני סובלת מכאבי ראש חשבתי שזה מגרנה קיבלתי תרופות אבל הכאב עדיין ריחף ואף היה לפעמים חזק לא יציב תנודות של עליות וירידות בכאבי הראש קיבלתי זריקת אימטרקס ועזרה לי לשעתים קיבלתי כדורי זומיק לא עזר (ידועה כסובלת ממגרנות) הגעתי לבית החולים בוצע C.T מוח נרשם -בסוף דף - ללא ממצא פתלוגי רופא בבית החולים(נוירולוג) אמר לי שבמקרה כשלי נותנים דפלפט שאכן אמור לטפל בכאבי ראש . ונתן לי דפלפט 200 מ"ג בגין כאבי ראש שנמשכים כבר כ-3 שבועות. הטיפול לטיפול למשך ה-20 יום הבאים והמלצה להמשיך לקבל דפלפט למשך שלושה חודשים וכמובן מעקב המרפאה הנורולוגית . אני לא חולת אפילפסיה . אני סומכת על הרופא אבל בכל המאמרים באינטרנט התרופה הזו מיועדת לחולי אפלפסיה . אשמח אם תבאר לי כי עולות לי ספקות רבות אם בכלל כדאי שאקח את התרופה .תודה מראש אני מחכה בקוצר רב להתייחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפלפט
ד''ר איתן אוריאל20/01/2009למרות שדפלפט הינה תרופה אנטי אפילפטית במקורה, היא מהווה טיפול מניעתי מקובל להתקפי מיגרנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)