קושי בדיבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בדיבור
    מיטל
    23/01/2009

שלום, אבי עבר אירוע מוחי לפני כיומיים (בסי.טי לא רואים כלום), הרופאים הגדירו את האירוע כאירוע מוחי קל. התוצאה של האירוע היא הגבלה בצד שמאל של הגוף וקושי בהתבאות, קושי לדבר בצורה ברורה (למרות שהוא יודע מה הוא רוצה להגיד, הוא לא מצליח לבטא את זה בצורה ברורה והדבר מאד מתסכל אותו). כמספר שעות לאחר האירוע הוא התקשה לדבר, ולאחר מספר שעות הוא דיבר בצורה כמעט לגמרי ברורה, אך לאחר מס' שעות שוב חלה החמרה ביכולת הדיבור, כך גם ביום למחרת- ישנה עלייה ושיפור בדיבור וחוזר חלילה. כמו כן, יש צניחה של צד אחד של השפתיים שלו. אני רוצה לדעת מה זה אומר? האם הוא עובר אירועים נוספים או שזה אירוע מתמשך או שזו השפעה של האירוע הראשוני? מה עושים? מה הסיכוי שלו להחלמה? וכמה זמן זה לוקח? איך אפשר להרגיע אותו ואיך אפשר להסביר את השיפור וההחמרה שלו בדיבור? תודה, מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בדיבור

הוספת תגובה

• קושי

ד''ר איתן אוריאל
    28/01/2009

אירועים מוחיים חולפים וחוזרים מהוים מצב חירום נוירולוגי ומחייבים הערכה תכופה לאבחון מקור לתסחיפים למוח והתחלת טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

נמרוד
    31/01/2009

מיטל שלום לי ולך יש מקרה דומה גם סבתא שלי סובלת בדיוק בימים אלה מאותה תופעה אחד לאחד כמו שתיארת אני אשמח אם נוכל לדבר יש לך מייל שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו