טינטון סחרחורת ו זרמים בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טינטון סחרחורת ו זרמים בראש
    נילי
    24/01/2009

שלום רב, לפני 5 חודשים בזמן קימה משינה סחרחורת 360 מעלות. עברתי פיזיוטרפיה לתזוזת קריסטלים, שעזרה אך השאירה תחושת שיוט ותזוזה מתמדת. מאז צפצופים שהחלו בשתי אזניים, ורעש של זרמים. כל בדיקות אוזנים- שמיעה עד 20,000 הרץ, ברה, טימפנומטריה וכד'...איאנג'י תקין. נוירלוגית שלחה לבדיקה וזו התוצאה אםאראי- . לפני ואחרי הזרקת גדוליניום לוריד. 1. מבנה תקין סינוסים, ארובות עיניים, בסיס גלגלת ופרמידות. מעבר קרניו-צרביקלי תקין מתחת לטנטוריום:פרנכימה וחדרים שמורים לאחר הזרקה של גדולניום לוריד אין עדות להאדרה חריגה. מבנה תקין של האוכף הטורקי, תוכנו וסביבותיוץ מבנה תקין של ורידי המוח למעט פגם מילוי בסינוס הרוחבי השמאלי בחלקו הלטרלי בקוטר כ- 8 "מ"מ. באבחנה המבדלת אפשרות של גרנולציה ע"ש פקיוני או פקיק. מה משמעות הדבר? האם קשור לסחרחרות ולטינטון? מה בדיוק יש לי ומה מצריך לבדוק? אני מאוד מודאגת ומנסה לתפקד כאמא אך לא מצליחה להעביר יום אחד בלי תחושה של תזוזה וזרמים.לוקחת אגיסרק 3 פעמים ביום. אודה לתשובתך תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טינטון

ד''ר איתן אוריאל
    28/01/2009

יש להתבונן בהדמיה באופן ישיר. בנוגע לתלונות על סחרחורת וטינטון אני ממליץ לפנות ליחידת סחרחורת במרפאת אף אוזן גרון. קיימות בדיקות נוספות מעבר לבדיקת ENG כגון BERA ואודיומטריה העשויות לסייע באבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו