חוסר תחושה בזרוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תחושה בזרוע
    גליה
    27/01/2009

שלום רב, מאתמול בערב אני חווה חוסר תחושה בזרוע שמאל. חוסר התחושה מתחילה תחת המרפק ונמשכת לאורך לכיוון האגודל (באגודל אין הפרעה של חוסר תחושה) האזור מרגיש כאילו מת, ללא תחושה תקינה. קיבלתי הפניה לנוירולוג לעוד 10 ימים. אני די מודאגת מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני מבקשת לשאול שאלה מבלי להשמע מטופשת. במשך היום אתמול לבשתי חולצה שלחצה מאוד בשרוולים, עד תחושת נימול באצבעות הידיים לפרקי זמן קצרים במשך היום. בערב ראיתי שבאזור הפנימי של המרפק נוצר סימן עמוק (כמו אחרי הורדה של גרב לוחצת) האם יכול להיות לכך קשר? נכון למחרת בצהריים, עדיין ללא תחושה באזור שתארתי. אני בת 44 תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תחושה בזרוע

הוספת תגובה

• חוסר תחושה

ד''ר איתן אוריאל
    29/01/2009

לחץ מקומי על עצב באיזורים מסוימים עלול לגרום להפרעות תחושה. על מנת להגיע לאבחנה יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית. באופן עקרוני ,הפרעת תחושה חדשה בפלג גוף או בגפה מחייבת פניה מיידית למיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו