עקצוצים בגוף, כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקצוצים בגוף, כאבי ראש
    שרית
    31/01/2009

שלום, יש לי 4 ילדים, מההריון של הילד הראשון (לפני 6 שנים) נרדמות לי הידיים. בנוסף יש לי פריצת דיסק בגב תחתון. לפני 14 שנה עברתי ניתוח פריצת דיסק, מה שלא ממש הועיל והכאבים המשיכו. לפני כשלוש שבועות נתקפתי שוב בכאבים עזים. לפני 35 שנה בהיותי בת 10 חודשים הוצא לי גידול מגזע המוח, הגידול גרם להידרוצפולוס והיה לי שנט במשך 6 שנים שהוסר בהיותי בת 7. מדי פעם יש לי כאבי ראש מאוד חזקים, לפעמים רק בצד אחד של הראש מלווה בכאבים בעיניים. לפני שנה ו-4 חודשים נולד בני הרביעי, לאחר הלידה סבלתי מאוד מעיקצוצים, מן זרם בכל הגוף, כולל בראש, מעל בית החזה (במחשוף) זרם שגרם לי להתגרד לרגע, ממש עקצוצים מעצבנים. עשיתי בדיקות דם ומהבדיקות התברר שהיתה לי רמה מאוד מאוד גבוהה של חומצה פולית והרופא חשב שיכול להיות שזה מזה משום שזה כבר גבל בהרעלה של חומצה פולית. הפסקתי את הכדורים. בשבועיים האחרונים שוב חזרו העקצוצים אבל בצורות שונות. מדי פעם יש לי מן הרגשה כאילו יש לי קוצים בבגד וזה ממש עוקץ אותי בחלקים שונים בגוף. לפעמים בידיים, ברגליים ועוד. הלילה הרגשתי כאילו יש לי אבן קטנה בעקב שדוקרת אותי, הושטתי את ידי, חשבתי שיש לי אבן קטנה בתוך הגרב והרגשתי שהעקב שלי מן רדום שכזה וכשנגעתי היו עקצוצים. אני רוצה לציין שאני עדיין מניקה. לוקחת תוסף מזון של אומגין 3 DHA. מה קורה לגוף שלי? אין לי משקל עודף, להיפך, אני בגובה של 1.62 ושוקלת 47.5 קילו. תודה על התשובות. שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקצוצים בגוף, כאבי ראש

הוספת תגובה

• אציין גם

שרית
    31/01/2009

את ניתוחי הראש עברתי בהדסה בירושלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו