לחץ בראש בספורט ואכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בראש בספורט ואכילה
    מאיר
    01/02/2009

שלום רב מזה שנים רבות סובל מלחצים וכאבי ראש בזמן אימונים בחדר כושר ואו תוך כדי אכילת ארוחה משביעה לחצים וכאבי ראש ברקע בן 40 עושה ספורט ובריא.עברתי את כל הבדיקות עד האחרון שבהםוכולם תקינים והמסכם m r i תקין.מה עוד ניתן לעשות בכדי להגיע לאיכות חיים נורמאליים של פעילות ספורט ואכילה מהנה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בראש בספורט ואכילה

הוספת תגובה

• לחצים בראש

ד''ר איתן אוריאל
    04/02/2009

אני מניח כי בדיקת הMRI נעשתה גם בפרוטוקול MRA המדגים גם כלי דם על מנת לשלול מפרצת. במידה ואכן בוצע כל הבירור הדרוש יתכן ומדובר בסוג מיוחד של מיגרנה המופיעה בזמן מאמץ גופני והניתנת לטיפול (Exertional headacheׁ). אני מציע לפנות למרפאת כאבי ראש במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש במאמץ

מאיר
    05/02/2009

שמחתי לקבל קצת מידע לגבי התופעה שלי לא מצאתי שום מקום שנתן לי מידע על תופעה זאת רציתי לברר איזה סוג טיפול ניתן לקבל ומה פירוש המילה בלועזית תודה רבה ממני הצמא לכל פיסת מידע בנושא מאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו