מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מורכבתדן03/02/2009
שלום רב בן 50 תרופות: טריטייס קומפ סיבסטטין10 כולסטרול 176 ldl73 hdl76 טריגליצרידים 127 הבעיה היא כזו. בדופלר קרוטיס מלפני שבועיים. מימין-"קיימת היצרות המודינמית פחות מ 25% ע"י רובד פיברוטי אין לזהות כיב" שאר הנתונים תקינים.בסיכום היצרות קלה בעורק הפנימי בדופלר קודם ליפני שנה- "שינויים מינימליים בעורק הפנימי" אי סדירות דפנות העורק הפנימי. בעקבות המימצא הנוכחי ניתן לי מיקרופירין[ ליפני שנים אחרי שימוש של 14 יום ב נקסין קבלתי כיב קיבה שטופל ב לוסק במשך חודש][בעבר אחרי שימוש באספירין אחרי הכדור ה 4 קבלתי כאב ראש חזק עם ציפצופים עירפול ותופעות שנתנו לי לחשוב שקבלתי אירוע מוחי] כעת הוסף לי פמוטידין 1 ליום כעבור שבוע התחלתי להרגיש מיחוש כאב עמום בצד שמאל של הבטן התחתונה הוסף לי עוד כדור גסטרו לערב אך הכאב ממשיך. בהוראת הרופא הפסקתי את המיקרופירין ליומיים והכאב פחת מאד. שוב חידשתי את הלקיחה והכאב חוזר גם עם 2 פמוטידין היום אני מרגיש ממש על הפנים. מציק לי מיחוש בבטן השמאלית הרגשת חולי. וכאב ראש עם ציפצוף. מתסכל!! ברקע קיימים כאבי ראש קבועים אך כעת הכאב ראש יותר מציק ונילווה לו טיניטוס הכאב ראש מיתפתח במשך היום והוא קיים כל יום עליי לגשת לרופא לספר שגם 2 פמוטידין לא שינו את המיחושים יש לי גם תור לנוירולוג שאלותי. מה עושים? האם הממצא מחייב דילול דם ומה לוקחים באם אספירין יוצר בעיה? איך לינהוג בקשר לכאב הראש והטיניטוס? מה יכול ליגרום כאב או מיחוש בטן משמאל? האם זה האספירין? מה ההמלצה בנוגע לכאבי הראש? [לציין שאחד ההורים קבל אירוע מוחי בגיל 68 וכעבור 5 שנים אירוע חוזר שהפך אותו לצמח חי כך עוד 10 חודשים] בתודה דן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
ד''ר איתן אוריאל04/02/2009במידה ואכן קיימת התויה לטיפול במדללי דם אני מציע להתיעץ עם הרופא בנוגע מעבר לטיפול בתכשיר הפלויקס הידידותי הרבה יותר לרירית הקיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)