זרמים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרמים בגוף
    א
    13/03/2009

שלום רב כבר שבועיים אני מרגישה זרמים (כמה שניות כל פעם במקום אחר בגוף) ולפעמים תחושת נימול והרדמות בגפיים ולאחרונה גם בראש. זה התחיל יחד עם מחלת חום ובלוטות לימפה נפוחות (כרגע אין לי את זה). הייתי אצל רופה משפחה- לטענתו מדובר בוירוס.הייתי אצל נוירולוג. בבדיקה שלו הכל תקין אך הוא עדיין שלח אותי לבדיקת EMG ולבדיקת דם כי יכול להיות שמדובר בחוסר ויטמינים. כל העניין נורא מלחיץ אותי. בתקופה אחרונה אני נמצאת בלחץ רב. האם זה יכול לנבוע מזה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרמים בגוף

הוספת תגובה

• המשך

א
    13/03/2009

חשוב לציין שאין לי שום תסמינים נוספים. אני לא סובלת מחולשה או מעייפות, אני מתפקדת רגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרמים

ד''ר איתן אוריאל
    15/03/2009

יש צורך לקבל תיאור מדויק לגבי אופי הזרמים ובמיוחד פיזורם האנטומי וכן לבצע בדיקה נוירולוגית על מנת להגיע לאבחנה.במידה וכבר נבדקת על ידי נוירולוג אני מציע לבצע את המלצותיו ובמידה וקיימת החמרה או הופעה של חולשה מוטורית לפנות למיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו