אבחון לזיהום מוחי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון לזיהום מוחי?
    אנונימית
    15/03/2009

שלום רב אני בת 15 ולפני כשנה עשיתי פירסינג בטבור לאחר תקופה קצרה התפתחו נדודי שינה -קשיים בהרדמות ולאט לאט זה הסלים כך שלאחר 5 חודשים בערך לא יכולתי לישון בכלל. חיפשנו את מקור הבעיה ולבסוף, בגלל ההקבלה בזמנים, הורדנו את העגיל. עכשיו לאחר שנפטרתי מהעגיל, אני עדיין לא מצליחה להחלים: בלילה, אני מרגישה כאילו אני חולמת אבל לא נרדמת ההשלכות של זה בתפקוד היומי - כושר שיפוט לקוי, חולשה, קוגניציה גרועה - קושי בדיבור ובעשיית פעולות רגילות, תפישה לא מציאותית, מרגישה מסוחררת ומבולבלת רוב הזמן לפני זמן קצר קראתי על החייל שאושפז בגלל פירסינג בלשון - היה לו זיהום מוחי בגלל המתכת? בנוסף לכך התייעצתי בפורומים נוספים לפני ששמעתי על המקרה ורוב התשובות היו שכנראה שהייתה לי אלרגיה חריפה למתכת הפירסינג (טיטניום) האם תוכל לשפוך אור על הדברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון לזיהום מוחי?

הוספת תגובה

• זיהום

ד''ר איתן אוריאל
    15/03/2009

מאחר ותלונותיך אינן ספציפיות ועלולות לנבוע גם מסיבות גופניות או נפשיות לא נוירולוגיות יש צורך קודם לפנות לנוירולוג או לרופא המטפל על מנת שיבצע בדיקה ויקבע האם הינך סובלת מחוסר נוירולוגי כלשהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו