טיפול היפרברי לאחר ארוע מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול היפרברי לאחר ארוע מוחי
    עידן
    15/03/2009

שלום רב, אמי עברה לפני כחצי שנה ארוע מוחי שני, קשה מאוד. מתבטא בשיתוק פלג גוף ימני ובחוסר תקשורת לתקשר בצורה מובנת, כמו גם קשיים קוגנטיביים שונים. רציתי לדעת האם יש מקום לשקול טיפול היפרברי במקרה כזה. חשוב לי לציין שהיא סובלת מפירפור חדרים ומטופלת התרופות שונות לשמירה על לחץ דם תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול

ד''ר איתן אוריאל
    17/03/2009

אין ברשותי עבודות מדעיות מבוקרות בנוגע ליעילתו של הטיפול ההיפרברי בהתויה שציינת. עקב פרפור העליות חשוב לוודא שאמך מטופלת בקומדין ומאוזנת מבחינת רמות INR.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

עידן
    22/03/2009

אכן, מטופלת בקומדין. רמת ה-INR בד"כ מאוזנת. האם תוכל להפנות אותי למידע בנוגע לטיפול היפרברי או ניסויים שנערכים בתחום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפרברי

אני
    24/03/2009

שלום לך,
    אבי השתתף לאחרונה בטיפול כזה באסף הרופא. גם הוא אחרי ארוע מוחי כאשר הפגיעה בצד שמאל של הגוף.
    כן, זה אכן משפר!!!
    נכון - לא לחלוטין אבל בהחלט ראיתי שם אנשים שלא דיברו ובמהלך הטיפול החלו לדבר, ראיתי אנשים עם חוסר תזוזה של הגפה שהחלו להזיז אותה.
    לפני הטיפול ואחר נעשה מיפוי מוח - וניתן להשוות את זרימת הדם לאזורים הפגועים, זו בדיקה אוביקטיבית לחלוטין המעידה על שיפור.
    מאידך, אין משהו אחר ולהערכתי חובה לעשות את הטיפול הנ"ל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו