התקף חרדה או שבץ או אירוע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה או שבץ או אירוע?
    סיון
    19/03/2009

יומים חשתי מעט לחץ באזור החזה..והיום בבוקר קמתי בדרכי לעבודה חשתי בכאב חד בלב.התחלתי להזיעה והייתי קרה כקרח..נשמתי לאט ורגוע..ולפתע החלו זרמים..בכפות הידיים שגרמו לשיתוק של שתיהן למשך חצי שעה..היה לי לחץ בראש וראיה מעומעמת דפיקות הלב העיצו מה שהגביר את הכאב והזרימה התפשטתה לאזור החלק השמאלי..עד הרגל..והחלק השמאלי השתתק פניי התעוותו..ובכל זאת הרפתי את הגוף וניסיתי לנשום יציב על מנת לא להחמיר את המצב..הופנתי למיון באמבולנס..והוחלט שהיה זה התקף חרדה..למרות שזו פעם 4 וזו הפעם ה1 שמשתתק לי חלק השמאלי..בשאר הפעמים..היה זה לחץ שעלה מכפות הרגליים אל הראש..פניי נעשו אדומות לאחר עיוורון זמני..בלבול וחוסר התמצאות..האם זהו התקף חרדה אני סובלת מדלקת פרקים שגרונית ללא טיפול יותר משנתיים..והרופאה החליטה שאין קשר בין הדברים שזהו התקף חרדה אך זה פגע ביכולתי השכליות הן זכרון הן מחשבה איטית ולקויה אוכל לקבל תשובה בהקדם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף חרדה או שבץ או אירוע?

הוספת תגובה

• התקף

ד''ר איתן אוריאל
    22/03/2009

לא ברור לי מדוע למרות שנבדקת על ידי רופא שאבחן ומצא כי מדובר בהתקפי חרדה אינך שקטה. במידה והינך מעוניינת בחוות דעת נוספת הינך מוזמנת לפנות למרפאה הנוירולוגית במרכז הרפואי תל אביב. מומולץ לבצע גם בדיקת תפקודי בלוטת התריס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו