מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקף חרדה או שבץ או אירוע?סיון19/03/2009
יומים חשתי מעט לחץ באזור החזה..והיום בבוקר קמתי בדרכי לעבודה חשתי בכאב חד בלב.התחלתי להזיעה והייתי קרה כקרח..נשמתי לאט ורגוע..ולפתע החלו זרמים..בכפות הידיים שגרמו לשיתוק של שתיהן למשך חצי שעה..היה לי לחץ בראש וראיה מעומעמת דפיקות הלב העיצו מה שהגביר את הכאב והזרימה התפשטתה לאזור החלק השמאלי..עד הרגל..והחלק השמאלי השתתק פניי התעוותו..ובכל זאת הרפתי את הגוף וניסיתי לנשום יציב על מנת לא להחמיר את המצב..הופנתי למיון באמבולנס..והוחלט שהיה זה התקף חרדה..למרות שזו פעם 4 וזו הפעם ה1 שמשתתק לי חלק השמאלי..בשאר הפעמים..היה זה לחץ שעלה מכפות הרגליים אל הראש..פניי נעשו אדומות לאחר עיוורון זמני..בלבול וחוסר התמצאות..האם זהו התקף חרדה אני סובלת מדלקת פרקים שגרונית ללא טיפול יותר משנתיים..והרופאה החליטה שאין קשר בין הדברים שזהו התקף חרדה אך זה פגע ביכולתי השכליות הן זכרון הן מחשבה איטית ולקויה אוכל לקבל תשובה בהקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף
ד''ר איתן אוריאל22/03/2009לא ברור לי מדוע למרות שנבדקת על ידי רופא שאבחן ומצא כי מדובר בהתקפי חרדה אינך שקטה. במידה והינך מעוניינת בחוות דעת נוספת הינך מוזמנת לפנות למרפאה הנוירולוגית במרכז הרפואי תל אביב. מומולץ לבצע גם בדיקת תפקודי בלוטת התריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)