בעלי עבר אירוע מוחי לפני 10 ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי עבר אירוע מוחי לפני 10 ימים
    יעל
    12/04/2009

שלום רב
    לפני כעשרה ימים בעלי בן ה46 עבר אירוע מוחי, שטף דם בצד ימין שגורם לחולשה של צד שמאל. הבעיה היא שהוא לא אותו אדם. מתנהג באדישות ובזילזול כלפי הסובבים אותו ואפילו בצורה ילדותית . האם זו תופעה מוכרת? זה יעבור?
    אודה לכל מי שיכול לתת לי תשובות על העניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה למועדון

עליזה
    13/04/2009

הפגיעות באונות בייחוד באונה הפרונטלית גורמת לפגיעה בוויסות הרגשות. אצל אימי זה אותו הדבר- חצי ילדה חצי אישה אני קוראת לזה. המון סבלנות! אם את אוהבת אותו נסי לתמוך בו בדרך הטובה והסבלנית ביותר שאת יכולה. הוא לא מתנהג כך בכוונה, קשה לו לשלוט על כך. חפשי בעמותה לנפגעי אירוע מוחי קבוצות תמיכה לבני זוג, אבי הלך לכמה פגישו שעזרו לו מאוד.

חוץ מזה, תעשו הכל כדי למנוע שבץ מוחי נוסף- פלוויקס רופה מצויינת בסל התרופות), אופטימיות, חשיבה שהכל יהי בסדר והשלמה.

המון בהצלחה, היא חשובה לשניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוע

ד''ר איתן אוריאל
    16/04/2009

שבץ המערב את האונה הכיפתית הימנית עלול לגרום לשינויי אישיות ואף לפסיכוזה.ג ם פגיעות באונות המצחיות עלולות לגרום לשינוי אישיות. מאחר ועדיין מדובר בשלבים המוקדמים אני מציע להמתין ולהמשיך בהליך השיקומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו