התייעצות דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה
    ניצה אהרון
    22/04/2009

אבא שלי אושפז אתמול בבוקר בלניאדו, לאחר 2 אירועי נפילה, וחוסר יכולת ללכת, בבדיקה במיון
    הנוירולוג דיווח לנו שיש חשד לאירוע מוחי, בסימנים הקליניים ראינו שיש חולשה קלה ברגל ויד שמאל בלילה הופיע כאב ראש חזק ,דיווחתי לאחות שנתנה משהו לכאב, וכדור שינה, ב3 בלילה אבא שלי התלונן על כאבים ברגל שמאל, בבוקר כבר הייתה רגל נוקשה, בשעות הצהריים, הופיעו הזיות וחוסר תחושה בלשון, בשעה 13 בוצע סי טי, בלחץ של המשפחה, עד עתה אין פענוח של הבדיקה, לא דיווחו לנו מה מקבל ומה הסיבה . אני לא רוצה לפספס אפשרות טיפולית, בבקשה תשובתך המהירה, תודה. ניצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות דחופה

הוספת תגובה

• קחו אותו מהר לבית חולים גדול

דליה
    22/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות

ד''ר איתן אוריאל
    23/04/2009

בודאי שאינני יכול להוסיף מידע מבלי לבדוק את החולה ולהתבונן בבדיקות המעבדה וההדמיה. יש לודא שנוירולוג מעורב באופן שוטף בניהול המקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו