מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אירוע מוחי בגיל 50אבי14/08/2007
אני גבר בן 51 ואובחנתי לפני כ-18 שנים כחולה APLA, לוקח באופן כרוני כדורים לדילול הדם (אספירין וקומדין), אני לא מעשן ולא שותה.
לפני כשנה וחצי עברתי אירוע מוחי קל שלא אובחן בבדיקת CT.
הגעתי לבית החולים עם כאבים בצד ימין של הגוף ונימלול קל בצד ימין של הפנים.
לא אובחנו בעיות של חוסר קורדינציה, חוסר התמצאות או תופעות אחרות הקשורות לאירוע מוחי ומעצם עובדה זו גם לא קיבלתי טיפול בבית החולים, רק אושפזתי למשך 3 ימים.
בבדיקות נוירולוגיות שעברתי לא נמצאו ממצאים מיוחדים.
מאז אותו אירוע ועד היום אני סובל מכאבים חזקים של נימול והתכווצויות בחלק הימיני של הגוף במשך כל שעות היממה, כלה ביד ימין, הכתף הימנית ועד המותניים.
אני מתקשה מאוד בישיבה, הליכה, עמידה ושינה בשל הכאבים.
האם יש אפשרות לטפל בבעיה?
התוכלו להפנות אותי לגורם מטפל שעשוי לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע מוחי
פרופ' נתן בורנשטיין15/08/2007ראשית יש צורך לוודא כי התלונות על כאב הינן על רקע שבץ מוח. כאב בחצי גוף עלול להיות,באופן לא שכיח, על רקע שבץ המערב את איזור התלמוס במוח. ניתן לטפל בבעיה בתרופות נוגדות דכאון או כיפיון כגון אלטרול או למיקטל,אולם,קודם כל ,יש צורך לבסס את האבחנה אצל נוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)