מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אירוע מוחי חולףתמי08/05/2009
שלום
שבתי היום מבית החולים לאחר שעברתי ככל הנראה אירוע מוחי חולף(בעקבת חוסר תחושה בצד ימין של הגוף- פנים, לשון יד ורגל) עפ"י אבחנת הרופאים, ואני בסה"כ בת 28!!!! התחושות כאמור קשות, עשו לי בדיקות מקיפות וכולן נכון לעכשיו תקינות, עלי לבצע בנוסף בדיקת MRI עפ"י הנחיית הרופאים. התחלתי טיפול באספירין, שאלותיי:
1.האם זהו סימן מובהק לכך שאני עתידה לעבור אירוע מוחי נוסף?
2.אף על פי שהבדיקות תקינות האם עליי להתחיל בפעילות גופנית?
3. התזונה שלי לקויה לחלוטין עד מצב שאני שוכחת לאכול (2 ילדים בבית זה לא פשוט...), עד כמה זה משפיע והאם עלי לגשת לדיאטנית על מנת להתחיל בתזונה נכונה?
4.הבלבול הוא רב, אני מאוד חוששת מהעתיד הלא צפוי והמצב הנפשי בהתאם, האם אני מגזימה בתחושותיי, או שמא עלי לבצע שינוי דרסטי באורח החיים שלי? (כאמור, 2 ילידים, תזונה לקויה, מעשנת, סוכר- גבולי- 95).
5. מדוע זה קרה לי בגיל כל כך צעיר, ומה יהיה בעוד מס' שנים כשאהיה מבוגרת?
6. מה הסיכוי שאעבור אירוע מוחי נוסף ?,מאחר שלמיטב הבנתי האירוע שעברתי זהו סימן לבאות
אשמח לקבל התייחסות לשאלותיי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע
ד''ר איתן אוריאל10/05/2009אם אכן מדובר באירוע מוחי חולף ולא בסיבה אחרת את אכן נמצאת בסיכון גבוה יותר לאירוע נוסף ולכן עליך לבצע בירור מלא ולהתחיל טיפול מניעתי. ודאי שיש צורך באיזון גורמי ביכון וסקולרים והקפדה עחל אורח חיים בריא ומאוזן. מאחר ולחסרים נוירולוגים חולפים בגיל צעיר קיימת אבחנה מבדלת רחבה והם דורשים בירור מעמיק הינך מוזמנת לפנות למרפאת שבץ במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)