מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחצים בראשהילה17/05/2009
שלום.
אני בת 21.
בחודשים האחרונים אני סובלת מכאבי ראש,לחצים בראש.כאבי צוואר וכתפיים
כאשר אני מתכופפת,אני מרגישה לחץ בראש ובפנים.
כאשר אני מעלה את הראש כלפי מעלה.. הצוואר והראש מאחורה מאד כואבים לי.
עשיתי בדיקות דם כלליות+תפקוד בלוטת התריס.בדיקות עיניים-קרקעית עין- הכל יצא תקין!
בדיקת גופנית אצל ניורלוג הייתה תקינה לגמרי(גם בדיקת eeg).
הנירולוג אמר שאין צורך לעשות סיטי ראש כיווןן שלא היו שום חשד או משהו לא תקין בבדיקה הגופנית.
אך שאני אחליט.אם אני רוצה לעשות סיטי בשביל השקט הנפשי..איך שאומרים..
האם כדאי לעשות סיטי למרות שהבדיקה יצאה תקינה?האם הכאבים יכולים לנבוע מהצוואר?משרירים,מתח וכדומה? תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחצים
פרופ' נתן בורנשטיין18/05/2009יתכן כי המקור לכאבי הראש הינו במתח של שרירי הקרקפת העורף והצואר. על מנת להגיע לאבחנה המדויקת יש צורך בקבלת תיאור מדויק של הכאב וביצוע בדיקה נוירולוגית. ההחלטה לגבי הצורך בהדמיה צריכה לנתן על ידי הרופא המטפל לאחר שהתרשם מהסיפור וביצע בדיקה. הינך מוזמנת לפנות למרפאת כאבי ראש במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)