מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה אירוע מוחי?ענת23/05/2009
אני בת 39 אמא ל4 ילדים, לפני כשבועיים בערך עברתי דבר שנשמע ונראה כמו שבץ מוחי קל או כמו שרופאת המשפחה קראה לזה "TIA". זה התחיל ביד שמאל עם זרמים חזקים מאוד שעלו לכיוון בית החזה וחצי ראש שמאל (לשון שפתיים עין שמאליים)היתה צניחה קלה גם בשפתיים וגם בעין שמאל. את יד שמאל לא הרגשתי בכלל. כל זה חלף בערך אחרי כ- 30 דקות אולי פחות. הדבר הזה חזר על עצמו מספר פעמים במשך שבועיים. מה שנשאר זה יד שמאל חלשה וזהו.
עברתי MRI שהיה תקין ו EEG שגם היה תקין. אף אחד לא נותן לי תשובה חוץ מרופאת המשפחה שאומרת שזה נראה אירוע מוחי קל חולף. יש לי מנינגיומה קטנה פרונטלית וכן ונוס אנגיומה ולפי מה שהבנתי אין קשר לתופעות.
האם אני צריכה לדאוג (אני אמא לילדים קטנים ומפוחדת)? מה עלי לעשות ואלו בדיקות ? למי עליי לפנות לעזרה? האם זה יכול לחזור? אודה לך על עזרתכם ויעוצכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע
ד''ר איתן אוריאל24/05/2009ודאי שיש להתייחס ברצינות למספר אירועים חוזרים של חוסר נוירולוגי הבאים וחולפים. לא ברור האם הבירור שבצעת כלל גם דופלר עורקי תרדמה,אקו לב ובירור לקרישיות יתר. לא ציינת גם האם הוחל טיפול מניעתי בתרופה נוגדת צימות טסיות. יש צורך גם להתבונן בהדמיה ישירות על מנת להחליט האם קיים קשר בין הממצאים שתיארת לסימפטומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
א.נ24/05/2009שלחו אותי לעשות דופלר וזהו. לא אמרו לי על אקו לב. עשו לי בדיקות דם שיצאו תקינות. לגבי כדורי אספירין הרופא הנירולוגי קצת חושש לתת לי כתוצאה מהממצאים בMRI (ונוס אנגיומה) . בשנת 2004 עברתי צינטור חששו שזה מלפורמציה ויסקולרית AVM וזכור לי שאמרו שזה דבר מולד ולא לעשות כלום. בנתיים אני לא מקבלת כלום . האם לפי דעתך יש אפשרות לתת לי כדור כלשהו למרות הממצא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר איתן אוריאל24/05/2009אינני יכול לקבוע את הטיפול מבלי לקבל את הפרטים המלאים,לבדוק אותך ולהביט בהדמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)