האם זה אירוע מוחי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה אירוע מוחי?
    ענת
    23/05/2009

אני בת 39 אמא ל4 ילדים, לפני כשבועיים בערך עברתי דבר שנשמע ונראה כמו שבץ מוחי קל או כמו שרופאת המשפחה קראה לזה "TIA". זה התחיל ביד שמאל עם זרמים חזקים מאוד שעלו לכיוון בית החזה וחצי ראש שמאל (לשון שפתיים עין שמאליים)היתה צניחה קלה גם בשפתיים וגם בעין שמאל. את יד שמאל לא הרגשתי בכלל. כל זה חלף בערך אחרי כ- 30 דקות אולי פחות. הדבר הזה חזר על עצמו מספר פעמים במשך שבועיים. מה שנשאר זה יד שמאל חלשה וזהו.
    עברתי MRI שהיה תקין ו EEG שגם היה תקין. אף אחד לא נותן לי תשובה חוץ מרופאת המשפחה שאומרת שזה נראה אירוע מוחי קל חולף. יש לי מנינגיומה קטנה פרונטלית וכן ונוס אנגיומה ולפי מה שהבנתי אין קשר לתופעות.
    האם אני צריכה לדאוג (אני אמא לילדים קטנים ומפוחדת)? מה עלי לעשות ואלו בדיקות ? למי עליי לפנות לעזרה? האם זה יכול לחזור? אודה לך על עזרתכם ויעוצכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה אירוע מוחי?

הוספת תגובה

• אירוע

ד''ר איתן אוריאל
    24/05/2009

ודאי שיש להתייחס ברצינות למספר אירועים חוזרים של חוסר נוירולוגי הבאים וחולפים. לא ברור האם הבירור שבצעת כלל גם דופלר עורקי תרדמה,אקו לב ובירור לקרישיות יתר. לא ציינת גם האם הוחל טיפול מניעתי בתרופה נוגדת צימות טסיות. יש צורך גם להתבונן בהדמיה ישירות על מנת להחליט האם קיים קשר בין הממצאים שתיארת לסימפטומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

א.נ
    24/05/2009

שלחו אותי לעשות דופלר וזהו. לא אמרו לי על אקו לב. עשו לי בדיקות דם שיצאו תקינות. לגבי כדורי אספירין הרופא הנירולוגי קצת חושש לתת לי כתוצאה מהממצאים בMRI (ונוס אנגיומה) . בשנת 2004 עברתי צינטור חששו שזה מלפורמציה ויסקולרית AVM וזכור לי שאמרו שזה דבר מולד ולא לעשות כלום. בנתיים אני לא מקבלת כלום . האם לפי דעתך יש אפשרות לתת לי כדור כלשהו למרות הממצא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר איתן אוריאל
    24/05/2009

אינני יכול לקבוע את הטיפול מבלי לקבל את הפרטים המלאים,לבדוק אותך ולהביט בהדמיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו