ברור-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברור-
    יאיר
    19/06/2009

שלום
    יש לי חום עד 37.4 תקופה ארוכה וגם לא פעם ראשונה בחיים ,זה לא החום הרגיל שלי ,זה מלווה בחולשת/ קהות שרירים ברגליים והרגשה כללית רעה !!!
    יש לי מעט נתונים :
    cmv חיובי נמוך !!!!!!
    B12 195
    המוגלובין 18
    אני סובל מ"אגורופוביה" מטופל ב"אנפרניל" 100 מ"ג ו"קסנקס" עד 4 ביום !!!
    לא מסוגל לצאת לבדיקות ,לא מתרחק מהאזור מגורי ודי בלי פתרון
    מבקש עצה מה אפשר לבדוק בכל זאת ???
    תודה מראש
    כמו כן מטופל ב י.ל.ד ב"אוסמו אדלט"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברור-

הוספת תגובה

• בירור

ד''ר איתן אוריאל
    21/06/2009

סרולוגיה חיובית לוירוס הCMV עשויה להסביר את התלונות. גם שימוש מופרז בכדורי הקסנקס עלול לגרום לחולשה ולקהות החושים שהינך חש. למרות האגרופוביה אני ממליץ כי תלך להבדק על ידי רופא על מנת שיתרשם האם קיימים ממצאים נוספים המתאימים לזיהום פעיל בCMV כגון אודם בגרון, הגדלת בלוטות לימפה ,הגדלת טחול וכבד ועוד. כמו וכן עליך לבצע בדיקות דם נוספות הכוללות ספירת דם,כימיה מלאה ושקיעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך .....

יאיר
    21/06/2009

תודה רבה
    האם אני צריך לדעתך לקחת תוסף של B12 - קראתי על תופעות שיכולות לקרות גם לפני שהרמה
    נמוכה מאוד ???
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד .........אם אפשר תודה

יאיר
    26/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו