השפעת אסטרוגן על המוח ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת אסטרוגן על המוח ?

שלום רב !
    לפני כארבע שנים נחשפתי לכמות גדולה של אסטרוגן אשר מייד לאחריה נשארתי עם הפרעת זקפה פסיכוגנית וכמה תסמינים אורגניים כמו אוסטואופניה ורמת LH גבוהה שכיום התאזנה. כיום הפרופיל ההורמונאלי שלי תקין אך אינני מוצא סיבה להעדר הזקפה הפסיכוגנית - היום קראתי מאמר שלטסטוסטרון נמוך אין השפעה על עירור כתוצאה מגירוי ויזואלי (האם זה באמת כך?) מה שמחזק אצלי את המחשבה שאולי המקור הוא נפשי אך מאידך קראתי שאסטרוגן מקטין את הרצפטורים לטסטוסטרון באשכים - שאלתי היא האם יכול להיות שהאסטרוגן "הרס" לי את הרצפטורים במוח האחראים על גירוי ויזואלי (שכן ז.בוקר נשארו)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעת אסטרוגן על המוח ?

הוספת תגובה

• אימפוטנציה

ד''ר איתן אוריאל
    25/06/2009

במידה והפרופיל ההורמונלי כולל טסטוסטרון ופרולקטין אכן תקין אני מציע להמשיך את הבירור אצל אורולוג כולל בדיקת זיקפה במעבדת שינה. ניתן גם לשקול עם הרופא המטפל שמוש בתכשירים כגון ויאגרה או סיאליס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו