מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות מאוחרות לכסת"ח , מח ועינייםli sa01/07/2009
לא ברור לי אם בעקבות תאונה לפני 22 שנה היה לי שטף דם שהוביל לפזילה שתוקנה אחר כך והיה לי עיבוי במקום שהגולגולת ספגה מכה או שהיה לי שבר בגולגולת שגרם למתיחת השריר ולפזילה שאחר כך תוקנה. עכשיו זה חשוב כי נוירולוגית רוסיה ומעליבה בקופת חולים פולטת כל מה שהיא רואה ולא מוכנה לקבל שום הערה מצידי ואפילו לא מצד אמא שלי שבסוף החלטתי להביא אותה כתגבור. נפגעתי קרוב מאוד לגיל 13, ולאחר הרבה שנים מאז שנוירולוג הילדים מבילינסון שטיפל בי פרטי מאז שהשתחררתי מבית לוינשטיין אמר שהמצב הוא ככה, ושלא הייתי במעקב ורק לקחתי וויטמין בי ותרופה עם פירצטם באופן כרוני, פתאום הרופא נשים שלח אותי לסיטי דרך הרופא משפחה והנוירולוגית שרק אחרי הבדיקות והקרינה נזכרה לשלוח אותי לבדיקת תפקודי קרישה. ולפני זה כתבה שהשתקמתי לחלוטין ואחרי זה אמרה שאני פגועה.
הפרופסור ממכון מור שפרשן את הסיטי כתב שיש הרחבה קלה בחדרים בלי שהבאתי לו לראות פרשנות רפואית של סיטי קודמים ששם רק החדר הרביעי היה מורחב.
אני חושבת שזה בסדר כי אני מתפקדת מצויין, לוקחת שנים גלולות גינרה ולאחרונה גלולות אליאן עם פחות אסטרוגן שרופא הנשים החליף לי, ומחכה לקבל הפניה לבדיקת תפקודי קרישה מרופא משפחה, אבל הנוירולוגית אמרה שאני פגועה ושיש לי הרחבה בחדרים בלי להתייחס לזה שהיא קלה, כפי שציין הפרופסור. אין לי את זה מול עיני כרגע, אבל הפרופסור נדמה לי כתב שהסיטי תקין, בתקוה שאני לא מבלבלת עם הבדיקה של האיאיג'י. ונראה לי שבשתיהן היה כתוב תקין.האיאיג'י נעשה בתנאי מנוחה עם לפקוח עיניים ולסגור. התוצאה היתה שהוא תקין.
היו רק גלי אלפא ולא היה שינוי בתגובה לעצימת עיניים, פקיחתן,או הבזקי אור.
האם זה נורמלי ? מה זה אומר? למה לא היו לי גלי ביתא? כמה אני פגועה ולפי אילו פרמטרים? הלכתי לנוירואופטלמולוג פרטי בלי הבדיקות בגלל שהנוירולוגית אמרה שיש לי פזילה ואני יודעת שהפזילה תוקנה שנתיים אחרי שנוצרה ושהשומן בעין קצת נספג לי, אבל זה לא מעניין אותה והיא אומרת שזה קשור לרופא עיניים. הנוירואופתלמולוג מתעקש שהעיניים הן חלק מהמח ומסרב להסביר לרופא המטפל שזה הרופא משפחה דברים כמו שרציתי. הכנתי רשימת שאלות ואדבר איתו בשבוע הבא כי הוא בחופש ואקבע אליו פגישה ואני מקווה שהיא תהייה לפני התור לרופא משפחה שהוא חמישה ימים אחרי מתי שהרופא עיניים אמר לי להתקשר אליו, ושיהיה לי מסמך שיספק גם את הרופא משפחה וגם אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד''ר איתן אוריאל08/07/2009מאחר ועברת דרך רופאים רבים ובצעת בדיקות מרובות אני מציע לפנות לנוירולוג אחד בליווי כל החומר הרפואי על מנת שירכז את הנושא ויתרשם ממך ישירות. הינך מוזמנת לפנות למרפאה הנוירולוגית במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת באיחור...,
ל24/05/2010כמה זה עולה? אני לא גרה בתל אביב
התברר לי אצל רופא פרטי שחלק גדול ממה שנספג אצלי ומהפגיעה שלי קשור לעין יותר מלמח ואין לי פגיעה בעצב הראיה. יש לי המון מסמכים מעכשיו ומפעם ורופא המשפחה שלי לא מסתכל עליהם ולא מתעד אותם כך שהדבר היחיד שהוא רושם זה שהיתה לי פגיעה כזאת וכזאת ב1987. האם מביקור במרפאה נוירולוגית באיכילוב יהיה לי מסמך שרופא המשפחה יסכים לקרוא ולתעד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)