מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה וסחרחורותגיא01/07/2009
שלום שמי גיא ואני פונה אליך בתקווה למצוא פטרון לבעייה שלי.
אני בן 30 אחרי בדיקות אין סופיות של כל הגוף הרופאים לא מוצאים שום דבר מלבד יתר לחץ דם אבל אני בטוח שזה לא סיבה להרגשה שלי אני לוקח תרופות נגד לחץ דם אבל גם כאשר לא לקחתי לא הרגשתי שינויים בלחץ דם כך שכנראה זה עושה את שלו בשקת
הבעייה התחילה פתאום בגיל 23 הרגשתי סחרחורת מאוד חזקה
כמעת נפלתי אפילו והיו גם הקאות מייד פניתי לבית חולים ובתח לא מצאו שום דבר. מאז אני סובל בתקופות ממושכות של חולשה כללית עד כדי כך שנראה שכל עיבר בגוף שוקל טונה סחרחורות אי יציבות עייפות כבר מהבוקר והכי מעצבן שינויי מצב רוח וקשיי נשימה
עוד דבר מוזר אני מרגיש כעילו אני חיי בעולם אחר כמו מתחת למים נגיד אני יודע שאני יכול לעבוד שעות נוספות ואני רוצה אבל אני בקושי סורד 8 שעות ופעם הייתי כמו סוס ואני רק בן 30
אני גם מתאמן וכשאני עושה ספורט אני מרגיש די טוב
רוב האנשים קמים בבוקר שותפים פנים שותים קפה וזהו הם חדשים חזקים ורעננים אני פשות מת אני בקושי מגיע לעבודה כל תנועה בגוף עושה לי הרגשה לא נעימה
נמעס לי מזה אני מרגיש שאני עוד מאת אפול בדיכיון הרי זה הורס לי גם את המשפחה כי אני עסוק רק בהרגשה שלי ואין לי כוח לשום דבר אחר וגם אין רצון
ואני כל כך רוצה להגיע עוד להרבה דברים בחיים וזה מפריעה לי
אנא תנסה לעזור לי
תודה רבה
טלפון שלי הוא 0523859923* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה
ד''ר איתן אוריאל08/07/2009חשוב להבין האם מדובר בסחרחורת סיבובית ,דהיינו תחושה שכל החדר סב סביבך או ,לחילופין, בתחושה של חוסר יציבות. חשוב גם להבחין בין חולשה כללית לבין חולשת שרירים המתבטאת בקושי לקום בכיס או להעלות במדרגות. לאחר כל הבדיקות שעברת,כמובן שמבלי לבדוק אותך ולעבור על תוצאותיהן אינני יכול להציע פתרון. אני ממליץ לפנות למרפאה הנוירולוגית במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)