מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת MRI תקינהדניאל14/07/2009
שלום אני בן 29,ביצעתי לפני כמה חודשים בדיקת EEG בעקבות הרגשה כללית לא טובה שכוללת עייפות,חולשה,פוטוביה ,כאבי ראש וכו' כבר במשך זמן רב,והבדיקה הייתה לא תקינה ונשלחתי לבצע בדיקת MRI שנמצאה תקינה.האם זה שבדיקת הMRI תקינה -אומר לכאורה שהכל בסדר ותקין?
כי עדיין אני מרגיש מאוד לא טוב,ואין לכך ממצאים רפואיים-גם בדיקות דם שביצעתי לאחרונה נמצאו תקינות..לפני כשנתיים כשעוד הרגשתי יותר טוב ביצעתי בדיקת EEG שהייתה תקינה,וכך יש כביכול הרעה במצב.. זה דיי מייאש שלא מוצאים מה מקור הבעיה.האם יש בדיקות אחרות שאפשר לבצע כדי לנסות למצוא את הבעיה,או שאם עשיתי בדיקת MRI והוא תקין-אז כבר אין מה לעשות?
תודה רבה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
ד''ר איתן אוריאל15/07/2009לא ברור לי כלל מה היה לא תקין בבדיקת הEEG הראשונה וכיצד תוצאות הבדיקה קשורות לתלונותיך. בדיקת EEG יעילה בעיקר לאבחון אפילפסיה ואין כל קשר בין אפילפסיה לתלונות שהינך מתאר. יש צורך לעבור ישירות על שני תרשימי הEEG וכן לקבל את ההיסטוריה הרפואית ולבצע בדיקה נוירולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)