התייבשות?!?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייבשות?!?!
    מוטי
    22/07/2009

שלום רב,
    מעט רקע, אני בן 23 בדר"כ בריא ובשבועיים האחרונים התחלתי להתאמן לשם הורדה במשקל (1.65 משקל 86 ק"ג).
    ביום ו' האחרון הייתי בבריכת השחייה ולא שתיתי כלל במהלך שהותי שם (כ-3 שעות תחת השמש), לקראת הערב החלו לי כאבי ראש ממש חזקים והתסמין חזק ביותר שהיה לי הוא כאבי ראש חזקים (מזכירים לי מאוד את כאבי הראש שיש בסינוסיטיס) בעת הזזת גלגלי העיניים מעלה ולצדדים (בייחוד בבוקר לאחר שאני מתעורר) ומעין סחרחורת כזאת בעת תנועות חדות עם הראש. במהלך השבת השתדלתי לשתות המון מים וניגשתי לרופא ביום א' (המדדים היו תקינים פרט לחום 38.0 ובדיקת שתן ב"סטיק" יצאה תקינה) הרופא הנחה אותי לשבת לנוח לשתות המון מים ואקמול בעת הצורך ולחזור אתמול (יום ג') לביקורת. לאחר הביקור אצל הרופא (יום א') אכן שתיתי המון והתחלתי להרגיש שיפור בכאבי הראש אך מרוב טיפשותי ביום שני בצהריים הרגשתי יותר טוב והלכתי שוב לבריכה (הפעם כן שתיתי) שבדיעבד החזירה אותי כמה צעדים אחורה. אתמול הייתי אצל הרופא לביקורת והמשך טיפול, כאבי הראש פחתו אך הכאבים בעת הזזת גלגלי העיניים לצדדים ולמעלה נמשכים כמעין כאב כזה בעל "הבזק" בראש, הרופא שלח לצילום ראש וריאות שיצאו תקינים ושלח אותי גם לרופא עיניים שבבדיקתו גילה דלקת עיניים בשם "KERATITIS" וקיבלתי עבורה טיפות עיניים.

חשוב לי לציין מס' דברים חשובים: אין לי בעיה במתן שתן, אני לא מקיא או מרגיש בחילות, לא מרגיש כאבים במתן שתן, לא קיבלתי שום מכה בראש והכאבים החלו להופיע רק לאחר השהות הממושכת בשמש ללא מים. אימי סובלת ממיגרנות ולאחי קיימת בעיה בשם מיגרלפסיה (שילוב של מיגרנה הבא לידי ביטוי בהתקפים אפילפטים חזקים).
    אני מתחיל לפחד שזה נמשך מעבר לחמישה ימים והשיפור הוא ממש מזערי פרט לבעיית התזוזת עינייים, הפחד הוא שקיים דבר יותר בעייתי (נוירולוגי).

שאלותיי הם:

האם יכול להיות שכאבי הראש בעת הזזת גלגלי העיניים יכולים לנבוע מהדלקת?

האם התייבשות יכול לגרום למה שציינתי מעלה (כאבי הראש בעקבות הזזת העיניים)?

האם זה הגיוני שזה נמשך מיום ו' עד כה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייבשות?!?!

הוספת תגובה

• התייבשות

ד''ר איתן אוריאל
    23/07/2009

קיימות סיבות רבות לכאבי ראש. יש צורך לשמוע את הסיפור המלא וכן לבצע בדיקה נוירולוגית כולל הסתכלות בקרקעית העין. מאחר וכבר פנית לרופא אני מניח כי נבדקת על ידו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו